Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik kimennek fiatalok külföld...

Akik kimennek fiatalok külföldre azok miért mennek ki? És mennyivel jobb nekik?

Figyelt kérdés
Oké megtudják venni bőven a havi élelmiszert még minimálbérből is... Újabb autót részletre pár évre ki tudják hozni.. és ezenkívül??? Ha valaki gyűjteni megy ki az nagyon nehéz. És most maradjunk a minimálbérnél 1500-2000 euró szegmensben

jan. 9. 23:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
76%

Én 25 évesen jöttem ki 7 éve. Bőven nem a minimálbért keresem. Hogy miért jó:

-Szakmailag sokkal jobb lehetőségeim vannak

-Olyan körülmények között élek, amilyenre otthon nem sok esélyem lenne

-Megismertem egy csomó érdekes embert a világ minden tájáról

-Eljutottam egy csomó gyönyörű helyre

-Sokkal élhetőbb környezetben tengetem a mindennapjaimat

jan. 10. 00:00
 2/23 anonim válasza:
66%
Heti 100-130 euró elég kajára ezen felül ha magadnak fizeted a lakhatást az kb 5-600eu a többit félre tudod rakni mi ezzel a gond? Ha a lakhatásod ingyen van akkor még többet tudsz félre rakni! Itt magyarországon ennek a negyedét sem tudod félre tenni amíg csicska az összes magyar addig itt nem lesz változás. Elég nekik a paprikás krumpli meg a cukros zsemlemorzsás tészta.
jan. 10. 00:17
 3/23 anonim ***** válasza:
81%

"Ha valaki gyűjteni megy ki az nagyon nehéz."

Miért gondolod?

jan. 10. 02:45
 4/23 A kérdező kommentje:
Mert én 25 vagyok és kint élek.. tudom.. 4 éve gyűjtök
jan. 10. 04:01
 5/23 anonim ***** válasza:
47%
Nem mindenki szolganak megy ki...
jan. 10. 05:04
 6/23 anonim ***** válasza:
40%

4: Mennyit keresel? A kiadásokat kell csökkenteni.

Már olvastam ilyet, amit írsz, de egyértelműen nem gyűjteni ment ki az illető! Először csinált kint magának egy az otthoninál 3x olyan magas életszínvonalat minimálbérből, és a maradékra mondta, hogy hát már X hónapja gyűjti, de alig-alig van...

Hát azt nem csodálom.

jan. 10. 05:06
 7/23 A kérdező kommentje:
1500 . Január emelt hónap.. januárban most kapok 16,95€/óra.. aztán 3 hónap pihi.. és újra 13,50 euró de jelenleg 17.000 euró tartalékom van
jan. 10. 05:20
 8/23 anonim ***** válasza:
58%

7: De hát ki lehet jönni 8-900 Euróból, nem?

És van 13-14. havi fizu is, nem?

Az évi 10 000 Euró megtakarítás lehetne.

jan. 10. 05:24
 9/23 anonim ***** válasza:
0%
Nemetbe elek. 11 voltam mikor ki jottem, suliztam. Lassan 2 eve melozok es mar kulon elek par honapja. Nekem konmyu sporolni. Attol hogy te meg ezt meg azt meg megveszed mert miert ne az mar nem a mi problemank
jan. 10. 07:21
 10/23 anonim ***** válasza:
45%

1. Hol élsz?

2. Tanulj valamit, hogy jobban keress. Minimálbérből sehol nem lehet meggazdagodni

jan. 10. 07:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!