Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van értelme programozónak...

Van értelme programozónak lenni,ha lassan egy gép fogja írni a kódot bagóért?

Figyelt kérdés

2024. jan. 6. 14:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szerintem jóval kevesebb informatikusra lesz szükség a jövőben és ilyen kódoló makikra meg abszolút nem lesz szükség.Már most látszik,hogy most is csak seniorok kellenek,azok nem nem csak kódolgatnak,mert a kódolgatás egyetem nélkül is tanulható.
2024. jan. 7. 10:03
 12/21 anonim ***** válasza:
80%
Azért keresnek most főként seniorokat, mert a a jelenlegi gazdasági helyzet miatt kevesebb cég engedheti meg magának azt hogy juniorokat vegyen fel, hiszen azok mellé általában kell egy tapasztaltabb mentor akinek így megoszlik a figyelme. De ez csak a látszat, valójában a világon mindenhol nőtt a betöltetlen IT állások száma és egyre több fejlesztőre van szükség, mert minden digitalizálódik, csupán magasabbra került a léc. Aki ezt megugorja, az biztosan fog munkát kapni ez 1000%. Te pedig mehetsz majd az akksigyárba biorobotnak...
2024. jan. 7. 11:53
 13/21 anonim ***** válasza:
79%

"kódoló makikra meg abszolút nem lesz szükség" ebből csak az jön le hogy nem igazán tudod mit csinálnak a programozók a valóságban.

Jelenleg juniorokat azért nem vesznek fel, mert az IT cégek többsége covid alatt kb a 2x szeresükre nőttek és egy csomó junior van házon belül. Ahol dolgozok, ott például a csapatok több mint 1/3 -a junior. Arról nem beszélve hogy recesszióban van Magyarország, illetve a többi ország is közel van hozzá, ezért jelenleg csak ember pótlás van, nem pedig növekedés.

2024. jan. 7. 12:13
 14/21 A kérdező kommentje:

12,annyira azért ne bízd el magad,nem kell annyi ember,mint ahogy azt te hiszed.

"Aki ezt megugorja, az biztosan fog munkát kapni ez 1000%."

Lényeg,hogy te nem ugrod meg.Ha megugranád,akkor nem itt akksigyáraznál.Egyébként még egy halom más szakma van a kihaénnem informatikusi szakmán kívül,amik sokkal nehezebbek is.

2024. jan. 7. 22:18
 15/21 anonim ***** válasza:
82%
Valaki butthurt, mert bruttó 300k-t keres, a csúnya rossz informatikusok meg 5-8x annyit keresnek :(
2024. jan. 8. 02:00
 16/21 A kérdező kommentje:
15,valaki biztos,csak az nem én vagyok,hahaha. :D
2024. jan. 8. 14:48
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Hat te sírsz itt mint egy szerencsétlen hogy senkinek nincs rád szükség szal...
2024. jan. 8. 14:53
 18/21 A kérdező kommentje:
17,eléggé rossz a felfogásod,kötve hiszem hogy te informatikus vagy,max. egy okj-s rendszergazdaként tudlak elképzelni valami ózdi általános iskolában,nulla munkával,nulla felelősséggel,zéró kommunikációval.
2024. jan. 8. 15:00
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
Gyenge troll vagy.
2024. jan. 8. 15:09
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
Ennél jobban nem megy a provokáció? Kicsit többet vártam, de sajnos csalódnom kellett.
2024. jan. 8. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!