200 nettó milyen fizetésnek számít Szolnokon raktárosként?
Hát Szolnok azért még épp az ország keleti felére esik. Jó, mondd azt, hogy Közép-Magyarország, mindegy, a lényeg ugyanaz: ezeken a vidéki részeken a 200 ezer tök normál fizetés.
Én debreceni vagyok, rengeteg ismerősöm keresne ennyit, sőt vannak többen, akik a minimálbért kapják.
"Na amíg vannak ilyenek, addig lesznek is ilyen sz.r fizetések"
A nulla forint jobb? Abból tud kaját venni?
Azért vannak ilyen rosszul fizető munkák, mert több az ember, mint a munkahely, pláne a normális munkahely. Kereslet-kínálat. Van ez, meg van a munkanélküliség.
Én is végeztem évekig ilyen sz*rul fizető munkákat, mert bántalmazó családból jöttem, menekülnöm kellett 18 évesen, ha nem csinálom, nem tudom kifizetni a szobámat meg a kaját. Közben tanultam, de addig is meg kellett élni.
Ki kellene húzni a fejedet a fenekedből. A pesti és nyugati országrészek kívül mindenhol ennyit fizetnek ilyen munkákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!