Ez milyen fizetésnek számít?
Figyelt kérdés
Próbaidős rakodómunkás 4 órás 1 műszakos munkarendben bruttó 200000 körüli fizetéssel. Próbaidő után 12,6% emeléssel. A juttatásokat nem számoltam bele és helyileg Győrben.2023. dec. 30. 16:10
1/10 anonim válasza:
Kis szódavízre elég, ha a híd alatt laksz.
2/10 anonim válasza:
Ugyanebben a munkakörben, ugyanilyen feltételekkel az ennél kevesebbet keresőkhöz képest jónak számít, a többet keresőkhöz képest pedig nem.
3/10 anonim válasza:
Nem rossz, ha vállalnád 8 órában 3 műszakban már meg is tudnál élni belőle.
4/10 anonim válasza:
Ugyan mire kellene még ennél is több pénz?
5/10 anonim válasza:
Pont eleg arra hogy ne halj ehen es minel hamarabb masik melot keress
6/10 anonim válasza:
Ha felszorzod 8 órára akkor könnyebben össze tudod hasonlíttani más munkával.
Szerintem sima betanított munkáért oké az emeléssel. Egyértelműen az összeg nem sok főleg ha az albi árakat és a megélhetést nézed, de betanított munkásként nem fogsz jól keresni sehol sem
8/10 anonim válasza:
Pofán verném aszta munkáltatót aki ennyi bérrel, kiszúrja egy másik embert szemét!! Ez éhbér!! Undoritó világban élünk!!
9/10 anonim válasza:
Tehát 8 órában kb bruttó 450.000
Ha azt vesszük, hogy nekem karbantartóként szakmával 2 műszakban ennyi volt tavaly az alapbérem (Győr-Sopron között) akkor neked 1 műszakra betanított munkára teljesen jó
10/10 anonim válasza:
4 órára 200.000? Sírva futottam volna az osztrákhoz, de még a szlovákhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!