A tanárok mától kapják meg a 31%-os béremelést?
Figyelt kérdés
jan. 1. 12:18
1/18 anonim válasza:
Nem holnaptol, most meg munkaszuneti nap van. De a benzinarkoltsegemelest se felejtsuk el.
2/18 anonim válasza:
30+%-os emelés január 1-től van. Amit majd a február eleji fizetéssel kapnak meg.
3/18 anonim válasza:
2
Munkaszuneti napon nincs berjarulek. Jan 2-tol van, amitol elkezdodik a berkalkulacio. Nem irtam hogy holnap kapjak meg.. Azt irtam holnaptol
4/18 anonim válasza:
20 évvel ezelőtt a mi tanárainkért a kutya sem állt volna ki mert egyik szarrágóbb volt mint a másik, nem tanárok voltak csak óraadók és sokakat direkt szívattak.
5/18 anonim válasza:
A bér az naptári napra jár munkaszüneti ünnepnapra és hétvégére IS. evidens.
A mai napra is történik (majd) számfejtés, a mai napra is jár bér (hiszen FIZETETT munkaszüneti nap) így MÁTÓL már az emelt bér ketyeg.
Ugyanis egy 30 napos, 20 munkanapos hónapban én nem a 20 napra hanem a 30 napra kapom a bért.
6/18 anonim válasza:
8# A 2012-es mt változása óta nincs fizetett ünnep.... Atya ég ezt a sok hülyeséget honnan szedted? Miért okoskodsz olyanban, amihez látszólag semmit nem értesz? Szetinted pl egy decemberi munkabér arányosításhoz 31 az osztószám?
7/18 anonim válasza:
"A havi munkabér átalányjellegű kifizetés, amely attól függetlenül jár, hány munkanap van az adott hónapban."
ennyi.
8/18 anonim válasza:
"A munkavállalót munkaszüneti napon munkavégzés nélkül is 100 százalék alapbér illeti meg."
9/18 anonim válasza:
Akkor ezek szerint a tb naptáramat dobhatom ki a kukába. Ja nem....
10/18 anonim válasza:
Világos hogy te okosabb vagy mint bárki, ahogy ez itt a gyk-n (gyökerek fóruma) lenni szokott, hát világos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!