Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt mi lehet? Miért módosított...

Ezt mi lehet? Miért módosítottak hirtelen?

Figyelt kérdés

Szerződést kaptam az új munkahelyemen. Próbaidő felénél kérdezték, hogy maradnék-e, hosszútávra terveznek, hosszabbítsanak-e.

Majd próbaidő vége előtt 2 nappal közölték, hogy nem hosszabbítanak. Lehetek beugrós egyszerűsített foglalkoztatott.

Belőlem ne csináljanak bolondot, így nem maradok! Hülyére vettek!

Mi lehet ennek az oka?

2023. dec. 28. 21:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi az oka, azt nem tudom. De erre van a próbaidő. Lehet változott a cég anyagi helyzete, vagy a te munkád, vagy csak most vettem észre valamit. Bármi lehet.
2023. dec. 28. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
De ezt miért nem őlük kérdezed meg? Sok oka lehet, mi nem tudjuk megmondani.
2023. dec. 28. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellene a pénz akkor én is ilyen korrektül hitegetnèm őket mint ahogy ők te téged. Mennék beugroskent ameddig lehet, játszanàm hogy hajtok ìgy is. De kozbe keresnék munkát. Amint találtam meg fel se vennem a telefont nekik. Persze ez én vagyok , nem ajánlás.
2023. dec. 28. 23:22
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem van jelentős félre tett pénzem. Milliók. Szóval nem maradok, amíg kapok mást.

Átejtettek. A munkám nagyon is megfelelő. Nem változott

2023. dec. 29. 04:07
 5/12 BeefEater ***** válasza:
100%

A kérdésedben elérhető információk alapján csak a stílusodra tudok gondolni, mint problémára.

Viszont nem úgy tűnik, hogy bármilyen jogszabályt megsértettek, úgyhogy akkor tényleg marad a keresés.

2023. dec. 29. 10:42
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 A stílusom sem változott. Amikor hosszabbítást ígértek, akkor is ilyen volt a stílusom
2023. dec. 29. 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:

Nézd! Teljesen mindegy, hogy miért. Nem kötelesek próbaidő alatt indokolni. Persze ettől függetlenül jó lenne tudnia az embernek, hogy mégis mi az ok.

Ez mindig benne van a pakliban, ha próbaidőt kötnek ki a szerződésben. Erre fel kell készülni.

2023. dec. 30. 02:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Ünnepekig mìg netán szabadságok meg egyebek miatt nem volt ember, evvel hajtás volt lehet, hogy ennyire kellettèl.
2023. dec. 30. 08:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Édeskevés a korrekt munkáltató.

Szerintem találtak másvalakit a helyedre. Akkor szokták csinálni, hogy ígérgetnek, mégse lesz belőle semmi.

2023. dec. 30. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:

"Mi lehet ennek az oka?"

Nincs pénz munkaáltatásra, meg járulékokra, vagy nekik sem hosszabbítottak megbízást, esetleg ez komolyabb csúszópénzükbe került, mint várták...

Én is dolgoztam szolgáltatói munkahelyen, és kissé kiakasztó, hogy az kapja a megbízás hosszabbítását, vagy nyeri a pályázatot aki több "ingyenmunkát" vállal...

Kiírják a pályázatot mondjuk 5 évre és 15000 fizetett munkaórára a nyertes meg rátesz még 2 ezer munkaórát a 15 ezerre...

Így lesz 8 órás műszakból 10..

2023. dec. 30. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!