Mi kell ahhoz, hogy számítástechnikai boltban dolgozzak?
otthon cseréltem már kijelzőt, alaplapot, hangszórót, kamerát telefonban, barmolás nélkül szétszedtem és összeraktam. Asztali gépet is már jópárszor szedtem szét és raktam össze, laptopot szintúgy. Képernyőt is cseréltem már laptopban. Windowst, androidot, ios-t mélyen ismerem, tehát ezzel nem lenne gond.
Néztem neten hirdetéseket, de nincs nagyon a környéken ilyen állás. Pedig azt szokták mondani, hogy olyan munkát keress, amit szeretsz csinálni, azt hiszem ez lenne az.
Ilyen helyi kis számítógép-boltra/szervizre gondolsz? 2000es évek elején voltak ilyen családi vállalkozások, általában családtagokkal dolgoztak együtt.
Vagy ipon/aqua kaliberűre?
5-ös:
Rendes üzletre gondolok, amit először írtál.
Az mennyire vállna be, ha pl hardveraprón hirdetném magam, hogy vállalok telefonjavítást? Teszem azt elpostáznák nekem a telefont (fizikai üzlet hiányában), én megrendelem az alkatrészt bele, megjavítom, és visszaküldöm?
6, tökre reális, sokan hirdetnek úgy hardveraprón. Én is igénybe vettem már hasonló szolgáltatást.
Csak az a cinkes, ha nem tudod megcsinálni/elrontod :D
lehet kezdésnek ez a hardveraprós lesz, ha már így kitaláltam :D
Felszerelésem megvan, szerelőpad, szerszámok, minden ami kellhet. Aztán ha úgy érzem, már tudok jelentkezni üzletekhez is, mivel lesz kellő tapasztalatom és rutinom benne.
A legtöbb helyen elég egy érettségi és némi értelem a számítástechnikához.
De tudok olyan helyről ahol, kettő idegennyelvtudás, az egyetem és a számítástechnikában való tapasztalat, még nem sok mindent számít.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!