Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vidéken tényleg szinte semmi...

Vidéken tényleg szinte semmi munkát nem lehet mostanában találni?

Figyelt kérdés

Szegeden élek, nyár elején fogok érettségizni, de dolgozni szeretnék utána egy évet (nem válogatnék, szinte bármi munka jó, mlm meg átverős dolgokat leszámítva), hogy pénz gyűjtsek költözéshez...de előre félek már, mert nem hallok jókat (munkalehetőségekről), egyszerűbb munkára inkább vendégmunkást keresnek állítólag...

Mit csinálnátok?

2023. dec. 25. 13:29
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
23%
Hát én debreceni vagyok és annyira sok tényleg nincs itt se. Elmentem rendőrnek és így 300 felett megkapok legalább és közel is van a munkahely. Nem sok ez a 340 (általában) de most egy érettségivel mit akarok? Közben levelezőin végzem az egyetemet is. Átmeneti munkának ez is egy megoldás. 10 hónapos sulit elvégzed és végig kapod a fizut. Ott pedig lakhatsz koliban. Szóval miután elvégezted már lesz egy csomó pénzed albiba menni és ha nem tetszik akkor a 10 hónap után van egy két hónap próbaidő még. Ha az lejárt akkor leszerelhetsz és kész. Akkor vissza se kell fizetned semmit. Egy megoldásnak jó szerintem.
2023. dec. 25. 13:37
 2/28 anonim ***** válasza:
36%
Egyrészt a vidék egy tág fogalom, és elég nagy a differenciálódás pl Szeged és Mucsa-röcsöge zsákfalu között, ahol heti egyszer jár a busz. Szegeden van munkalehetőség bőven, gyárak, multik, kisebb nagyobb vállalkozások, cégek. Ha az megnyugtat akkor nézz szét mondjuk kora tavasszal a munkaerőpiacon, mi a kínálat
2023. dec. 25. 13:46
 3/28 anonim ***** válasza:
44%
Nem nagyon van a vendégmunkások elveszik.
2023. dec. 25. 14:05
 4/28 anonim ***** válasza:
65%
Azért Szegeden csak akad valami munka, ha meg nem akkor elmész oda ahol van. Úgy is költözni akarsz, azt írtad. Vannak olyan munkahelyek, ahol biztosítanak munkásszállós elhelyezést.
2023. dec. 25. 14:09
 5/28 anonim ***** válasza:
23%
Aki nem keres, az valóban nem talál.
2023. dec. 25. 14:17
 6/28 anonim ***** válasza:
36%
Az álláshirdetéseket elnézve elég siralmas a helyzet itt, de sosem volt bőség, ismerős nélkül nehéz.
2023. dec. 25. 15:06
 7/28 anonim ***** válasza:
27%

Hansába mindig van felvétel áruösszekészítőknek.

Hajtós munka, szemétkedő főnökök, de ha kell a lóvé, oda lehet menni.

A biztoskész munkaerőkölcsönző folyamatosan toboroz oda.

[link]

2023. dec. 25. 15:31
 8/28 anonim ***** válasza:
27%
Jól láthatóan a kérdező megkérte a barátait, hogy diszlájkolják a pozitív ( = a kérdésében elrejtett hazugságnak ellentmondó) válaszokat.
2023. dec. 25. 15:31
 9/28 anonim ***** válasza:
22%

A Sole-nál is három pozíció is meg van most hirdetve.

rotapack, postás, ezeket amiket csak hirtelen láttam.

Szóval nem igaz hogy ne lenne munka.

2023. dec. 25. 15:37
 10/28 anonim ***** válasza:
33%
7# Többször jelentkeztem Hansas hirdetésre, mégcsak egy válaszra sem futotta tőlük, nemhogy behívjanak. A munkaerőkölcsönzò dettó, beikszeltem a könnyű fizikai munkától a szellemiig, a részmunkaidől a teljesig, elég rugalmas lennék, mégse kerestek egy ajánlattal se.
2023. dec. 25. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!