Aki mostanában adott el lakást vidéken annak mennyi idejébe tellett?
Apám és a nője is egyszerre hirdetik a lakásaikat.
Apámé 55 m2-es Nagykőrösön
A feleségéé 27 m2-es Kecskeméten
Úgy tervezik hogy a közös pénzből vesznek egyet ami se nem kicsi, se nincs messze a kecskeméti munkahelyeiktől.
Én erősen kétlem hogy ez sikerülni fog. Apámé még csak-csak megéri az árát bár Nagykőrös azért nem egy túl nagy város és csak abban az utcában van vagy 6 másik hasonló kaliberű lakás. Viszont a nőjének a 27 m2-ese 775.000 Ft/m2-es áron szerintem egyszerűen nonszensz. Ez a budapesti ingatlanárakkal vetekszik. Plussz nincs róla kép és ott is legalább 7-8 másik eladó lakás van az utcában sokkal jobb ár-érték arányban.
Szerintetek milyenek az esélyeik?
Idő kérdése.
Amúgy Komárom-Esztergom megyei faluban hirdetünk családi házat, érdeklődők szerint is teljesen ok áron, de még nem kelt el, 4 hónap alatt lassan.
Ebben a pénzhiányban mindig a kisebb lakásokat könnyebb eladni.
Tételezzük fel, hogy nem teljesen hülye az általad utált "nője" az apádnak, és tudja, hogy mennyit kérjen érte.
Konkrétan 5.000 Ft-al drágábban van egy 10 m2-el nagyobb 5 házszámmal lejjebb. Az sincs rossz állapotban.
Szóval ennyit a pénzhiányról.
De nyilván ezen az oldalon lehetetlen hogy a kérdezőnek ne olvassanak be.
Manapság 1 kg sonka ára 5.000 Ft.
Érdekes lakás lehet az ennyiért!!!
m2 árat ír a kérdező
Nem a lakás ára...
Mondd, te vitatkozni jársz ide?? Nem, nem jelentős összeg, hogy m2-enként 775 ezer vagy 770.
Valamiért a kérdező mégis ebből próbál kiindulni, a ház méretének és állapotának függvényében. Ebből akar jósolni, hogy ki fogja eladni az ingatlanát és mikor. Ez meg nem tilos.
Átfutottam a hirdetéseket Kecskeméten, nincs túlárazva apád nőjének a lakása, el fogja tudni adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!