Mennyit lehet mostanában ételfutárkodással keresni(foodpanda, Wolt)? Megéri elmenni ételfutárnak? Vidéken megéri?
Nem ételfutárnak mennék a helyedben, hanem valami csomagküldő szolgálathoz (ami lehetőleg ne a Magyar Posta legyen).
De amúgy ételfutárként is jól lehet keresni, sok mindentől függ (pl. hogy saját autóval kell-e dolgozni), de szerintem borravalóval együtt alsó hangon 250-350 ezer forintot haza lehet belőle vinni. Alsó hangon.
Hogy vidéken, meg hol éri meg...Hát ha valahol keresnek és vesznek fel ételfutárt, akkor ebből én arra következtetek hogy van munka, amit el kell végezni.
250 ezer nettó ma már nem jó fizetés.
2-es nem írta, hogy milyen járművel dolgozik, lehet akár robogós is.
Szerintem futárként nem lehet lényegesen jobban keresni, mint bármilyen tucatszerű kereskedelmi vagy irodai munkával. Illetve amennyivel többet keresnél, kb. annyival kényelmetlenebb. fárasztóbb és lenézettebb meló.
Ha 25 alatti vagy, és a büfészak mellett némi nyelvtudás is rád ragadt, akkor kis szerencsével kifoghatsz olyan irodai/banki állást, ahol szja-mentességgel 300 körül vagy fölötte kereshetsz.
Ha elmúltál 25, akkor is menj el főállásba 250 nettóért, esetleg mellette átalányadózva futárkodj heti néhány órában, évi 2 millióig adó- és járulékmentesen.
250?
170 nettót kapok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!