Fiatal felnőtt vagyok. Gyerekkoromtól kezdve katonai pályára készültem. Egy ideig melóztam is benne, aztán mint itthon, sok más állami munkahelynél, politikai okok miatt leszereltem. És külföldre mennék, de mit melózhatok ott?
Figyelt kérdés
A kérdés arra irányul, hogy mikor fixen nem is gondoltál másra, így máshoz nincs is sok tudásod, viszont muszájból lépned kell, és más kell hogy csinálj. És egy adott ország katonájaként mégis milyen munkák közül érdemes válogatnom? Esetleg valaki hasonló cipőben?2023. dec. 24. 10:17
11/15 anonim válasza:
“ hogy a melóról a vaker csukva marad, vagy akkor ahhoz megy az ávh szinte”
Jaaaaj hagyjad már ezt a kemény dumát. Hol voltál te amiről nem beszélhetsz? A titkos szolgálatnál? Ilyen életképtelen katonaként, aki gyakorin kérdezi, h hová menjen dolgozni max vmi budipucoló közlegény lehettél. Milyen titkokat tudnál te vakerálni. xDxDxD
12/15 anonim válasza:
Kérdező, #9-es kommented alapján te soha nem voltál sem katona, sem BM-es (ja, a katona HM-es, de el ne áruld senkinek!). Szerintem még 18 éves sem vagy, csak túl sok volt az amcsi film mostanában.
13/15 anonim válasza:
Nem csodálom, hogy leszereltél ennyi ésszel. Hát nem arról szólnak az első kommentek, hogy milyen tanfolyamokat végezhetsz el, amiket külföldön is elfogadnak?!
15/15 anonim válasza:
Mondjuk nekem már a "politikai okokból-nál" lejött hogy kamu a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!