Hány évesen kezdtetek el dolgozni?
Figyelt kérdés
Kínosnak érzem, hogy 20 évesen még nem dolgoztam semmit. Kínosnak kell érezni?2023. dec. 18. 22:09
13/31 anonim válasza:
Teljesen általános #12, ha érted, mire célzok.
15/31 anonim válasza:
15 éves koromtól nyári diákmunkát vállaltam, 20 éves koromban volt először olyan munkám, hogy suli mellett is dolgozgattam, de az se rendes munkahely volt. Most 21 vagyok.
16/31 anonim válasza:
15 evesen nyäri melo, majd szakmunkäskepzö... 17 eves korom ota melozok most leszek 40 es olyan 18 evnyi munkaviszonyt tudok igazolni amiböl 17 ev a halodo nyugaton van...
18/31 anonim válasza:
19, technikum után közvetlen. Majd 28 évesen munka mellett továbbtanultam és mérnök lettem. Nem bántam meg.
19/31 anonim válasza:
24, előtte csak diákmunkáztam.
20/31 anonim válasza:
15 évesen már mentem nyári munkázni de állandóan 18- tól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!