Hány évesen kezdtetek el dolgozni?
Figyelt kérdés
Tehát a suli végeztével munka világába mentetek2021. szept. 28. 20:04
2/17 anonim válasza:
25, ekkor végeztem az egyetemmel.
3/17 anonim válasza:
Ténylegesen 21, de már iskola idő alatt hegesztgettem amit hoztak, és abból csináltam jogsit.
4/17 anonim válasza:
21, de közben levelezőn még tanultam.
5/17 anonim válasza:
Én is 21 évesen kezdtem dolgozni. Később visszamentem az iskolapadba. Jártam pár évet levelezőn egyetemre, de nem végeztem el, helyette egy okj-t végeztem el.
6/17 anonim válasza:
első rendes munkahely: 28 évesen
előtte: alkalmi diákmunkák, egy hosszabb távú is volt
7/17 anonim válasza:
Hát, 13 évesen már önkénteskedtem, de fizetett munkám 18 éves koromtól volt.
8/17 anonim válasza:
20. De csak 4 órában. Szüleim fizettek a lakást, minden mást en. 24 évesen az msc után váltottam 8 órára
10/17 anonim válasza:
A 4. válaszoló vagyok
Akik ennyire lepontoztak, azoktól megkérdezhetem, hogy mi nem tetszett nekik a válaszomban?
21 éves voktam, amikor befejeztem a BSc kepzést, a szüleim nem tudtak tovabb támogatni. Ezért elmentem dolgozni teljes munkaidőben, mellette pedig folytatni szerettem volna az MSc képzést, ezért levelezőn folytattam munka mellett. Ezt miért 25%-ban hasznos válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!