Hogyan lehetne pénzhez jutni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és nincs pénzem.Horgász felszerelést szeretnék de nincs rá pénzem.Honnan lehetne pénzt szerezni legalább egy 5000 euoro kellene.2023. dec. 17. 15:50
1/16 A kérdező kommentje:
*euro
2023. dec. 17. 15:50
4/16 anonim válasza:
5000 euróból milyen horgászfelszerelést akarsz venni?!
5/16 anonim válasza:
Kérni kell anyukát, apukát hogy adjanak meglévő pénzükből.
Ha nem rendelkeznek ilyennel, akkor személyi kölcsönt kell felvetetni anyukával/apukával.
7/16 anonim válasza:
5000 euró.. horgászfelszerelésre xD
8/16 A kérdező kommentje:
8# kicsit ez veszélyes nem?
2023. dec. 17. 16:34
9/16 anonim válasza:
Pénzért dolgozni szoktam. Tudom ajánlani, mert jövedelmező! Irány az iskolaszövetkezet!
10/16 anonim válasza:
Gyerekkoromban ezt olcsóbban megoldottam, 110Ft-ért vettem 2db horgot, 400Ft-ért zsinórt, filctollból csináltam úszót, egy bokornál törtem ágat és ezzel a felszereléssel a második lettem a 12-16 évesek horgászversenyén.
A valóságban mire kell neked az az "5000 euoro", átalakító műtét, hormonkezelés, vagy drogokra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!