Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudok valahogy pénzhez jutni??

Tudok valahogy pénzhez jutni??

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, elég szegények vagyunk.

Van egy bébi vízi teknősöm és neki szeretnék venni elengedhetetlen eszközöket (vízszűrő,melegítőlámpa, stb), ami,hát elég Drága, kB 150 ezer Ft.

Mit, milyen munkát tudnék elvégezni,(ami azért fizet is, nem baj, ha nehéz) iskola mellet, és sok tanulás mellett? Sajnos nyáron nem tudtam elmenni dolgozni családi okok miatt. Mostmeg intenzív tanulás, az mellett kellene valamit. Tippek?

2021. okt. 7. 06:14
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Plazmaadás, meki
2021. okt. 7. 07:04
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Hát sok minden van.

Pl:Neki,plazma,vagy valami gyorsétterem/Diákmunka ősszel stb.

Csak ennyit tudok mondani,mert legálisan ennyit lehet meg oldani.

Meg ha lány vagy,tudod,bizonyos összeget fizetnek az pasik,Bizonyos szolgáltatásért

2021. okt. 7. 07:40
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Plazmaadást felejtsd is el, főleg ilyenkor őszi időszakba amikor mindenki nyavajás, nincs napsütés, meg az idő is lehűl.

Az se százas aki ezt ajánlgatja, mert tökéletes atombomba az immunrendszerednek, főleg ha még szegények is vagytok és nem jut minőségi, prémium, primőr, stb változatos ételre.

18 évesen már bármilyen munkát vállalhatsz, diákmunkát, alkalmit, részidőst stb.

Keress olyat aminél rugalmas a munkaidő, és minden megbeszélhető! Pl: újságkihordás, udvaros munkák, takarítás stb.

Nem "főállású" munka kell, hanem "beugrós", vagy "ügyeleti".

Egyébként meg azzal is kezdhetnéd, hogy beleásod magad a munka törvénykönyvébe, kicsit kitanulmányozod a munkavállalás lehetőségeit, típusait, aztán összeveted a valósággal, mielőtt még súlyos "tanulópénzeket" fizetnél, vagy rászednének "vénróka" munkaadók...

2021. okt. 7. 08:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2021. okt. 7. 22:14
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 Fiú vagyok,szóval nincs puncï
2021. okt. 8. 05:06
 6/8 anonim ***** válasza:
24%

5

Figyi,bizonyos pasik még többet fizetnének

2021. okt. 8. 07:07
 7/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Add el a teknőst, így lesz pénzed, és még nem is tudod majd mire költeni.
2021. okt. 8. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Kerti munkát szerettem volna ajánlani neki, hogy megkereshesse a teknősre valót, ha fontos neki a teknős. Nem akartam megdugni. #4-es voltam
2021. okt. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!