Hogyan lehet pénzhez jutni?
Sziasztok.
Most a húsvét miatt 6 nappal korábban kiadták a fizetést.
A rengeteg ledolgozott órának + szabadnapi túlórának köszönhetően ki kellett volna jönnie 400.000 forintnak is.
A főnök, aki bérbe adja a házat levont 1 havi kauciót (mert 1 havit átvállal ő is, milyen rendes) és a jövő havi havibért is levonták.
Kiutaltak a 400ból 200 ezret. Abból lement a Yettel előfizetés, aztán ugye a húsvét.
Fizetésig még hátra van 3 hét, mert itt mindig 10.-én fizetnek.
Aztán betegség, gyógyszer, kezelés ez az.
Mondanom sem kell mennyi pénzem maradt.
Ne tessék mondani, hogy jaj eredj dolgozni és lesz pénz, mert hiába dolgozok, abból a pénzt nem most látom.
Mit tudtok ajánlani?
Gyorssegélynek vérplazmaadást
Amúgy meg munkaügyi pert és új munkát
Munkaügyi perek a munkavállalónak ingyen vannak. Te jelenleg rabszolga vagy, aki teljesen ki van szolgáltatva.
Keresd meg a munkaügyi felügyeletet és kérj ingyenes segítséget
Közben megnéztem, milyen ez a folyószámlahitel mert erről nem hallottam még.
Van a Yettel előfizetés. Ott vehetek lottó sorsjegyet, buszjegyet stb és ezt a havi számlában levonják.
Ez így megy a folyószámlahitelnél is? Pl ha lemegy a pénz a számlámról, akkor mínuszba kerül a számlám és pl -100.000-ig tudok vásárolni, aztán amennyit elköltöttem, azt majd levonják akkor mikor utalják a következő fizetést?
#6.
Dolgozok, rengeteget 1 nap pihenéssel, és kibszák a szemem 200 ezer forinttal, úgy hogy jön a húsvét is. Mit csináljak még? Hazajövök este a munkából, menjek a másik munkámba és onnan menjek be a főállásomra?
Nekem ez a lakás dolog alapból fura. Nem szabad egy munkahelytől ennyire függeni.
Másrészt 200 ezernek elégnek kéne lennie, ha már ki van fizetve a lakás költsége. Én 300 at költök havonta lakásbérléssel együtt BPn, úgy hogy nem figyelek nagyon a költéseimre. Húsvét nem tudom hogy hogy jön ide, mit veszel te ilyenkor? 50 ezres kalácsot?
De visszatérve a kérdésre, amit említettek, plazmaadás, de ha jól emlékszek egyetemi időkből akkor ott van 2 hét átfutás mire lecsekkolnak és mehetsz adni.
Valami alkalmi kisegítő munkát csinálhatsz esetleg hétvégén ahol valszeg alkalmanként fizetnek, arra elég az a pénz amit kapsz hogy átvészeld a hónapot.
Hitellel óvatosan, mertha nem tudsz bánni a pénzel és nem fizeted rendesen vissza a kövi hónapban akkor szép kis kamatot dobnak rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!