Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet pénzhez jutni?

Hogyan lehet pénzhez jutni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most a húsvét miatt 6 nappal korábban kiadták a fizetést.

A rengeteg ledolgozott órának + szabadnapi túlórának köszönhetően ki kellett volna jönnie 400.000 forintnak is.

A főnök, aki bérbe adja a házat levont 1 havi kauciót (mert 1 havit átvállal ő is, milyen rendes) és a jövő havi havibért is levonták.

Kiutaltak a 400ból 200 ezret. Abból lement a Yettel előfizetés, aztán ugye a húsvét.

Fizetésig még hátra van 3 hét, mert itt mindig 10.-én fizetnek.

Aztán betegség, gyógyszer, kezelés ez az.

Mondanom sem kell mennyi pénzem maradt.

Ne tessék mondani, hogy jaj eredj dolgozni és lesz pénz, mert hiába dolgozok, abból a pénzt nem most látom.

Mit tudtok ajánlani?

2023. ápr. 20. 21:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
80%

Gyorssegélynek vérplazmaadást

Amúgy meg munkaügyi pert és új munkát

2023. ápr. 20. 21:42
 2/20 A kérdező kommentje:
Nem lenne hol laknom, mert a "szolgálati lakásból" kitennének, és szerintem nem lenne soha annyi pénzem hogy végig vigyek egy pert.
2023. ápr. 20. 21:46
 3/20 anonim ***** válasza:
29%

Munkaügyi perek a munkavállalónak ingyen vannak. Te jelenleg rabszolga vagy, aki teljesen ki van szolgáltatva.

Keresd meg a munkaügyi felügyeletet és kérj ingyenes segítséget

2023. ápr. 20. 21:50
 4/20 anonim ***** válasza:
27%
Folyószámlahitelt nem tudsz igényelni?
2023. ápr. 20. 21:50
 5/20 A kérdező kommentje:
#4 néztem a hiteleket, van olyan ami jó lenne, de heti törlesztő. Heti 20 ezret kell törleszteni, szeritnem ennyi van összesen a számlámon ha nem kevesebb.
2023. ápr. 20. 21:53
 6/20 anonim ***** válasza:
29%
Eredj dolgozni és lesz pénz
2023. ápr. 20. 21:57
 7/20 A kérdező kommentje:

Közben megnéztem, milyen ez a folyószámlahitel mert erről nem hallottam még.

Van a Yettel előfizetés. Ott vehetek lottó sorsjegyet, buszjegyet stb és ezt a havi számlában levonják.

Ez így megy a folyószámlahitelnél is? Pl ha lemegy a pénz a számlámról, akkor mínuszba kerül a számlám és pl -100.000-ig tudok vásárolni, aztán amennyit elköltöttem, azt majd levonják akkor mikor utalják a következő fizetést?

2023. ápr. 20. 21:58
 8/20 A kérdező kommentje:

#6.

Dolgozok, rengeteget 1 nap pihenéssel, és kibszák a szemem 200 ezer forinttal, úgy hogy jön a húsvét is. Mit csináljak még? Hazajövök este a munkából, menjek a másik munkámba és onnan menjek be a főállásomra?

2023. ápr. 20. 22:02
 9/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem rengeteget kell dolgozni hanem keveset jó munkakörben. Én Business Intelligence területen dolgozom 4 év tapasztalattal egy multinál bruttó 930 ezer forintért a párom pedig Senior Data Analyst bruttó 1,6 millióért úgy hogy mindketten home officeban dolgozunk. A reggeli 1-2 órás meetingeken túl rendszerint alig kell valamit csinálni főleg mióta freeze van így munkaidőben nyugodtan kirándulhatunk, medencézhetünk, shoppingolhatunk stb... :)
2023. ápr. 20. 22:13
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Nekem ez a lakás dolog alapból fura. Nem szabad egy munkahelytől ennyire függeni.

Másrészt 200 ezernek elégnek kéne lennie, ha már ki van fizetve a lakás költsége. Én 300 at költök havonta lakásbérléssel együtt BPn, úgy hogy nem figyelek nagyon a költéseimre. Húsvét nem tudom hogy hogy jön ide, mit veszel te ilyenkor? 50 ezres kalácsot?

De visszatérve a kérdésre, amit említettek, plazmaadás, de ha jól emlékszek egyetemi időkből akkor ott van 2 hét átfutás mire lecsekkolnak és mehetsz adni.

Valami alkalmi kisegítő munkát csinálhatsz esetleg hétvégén ahol valszeg alkalmanként fizetnek, arra elég az a pénz amit kapsz hogy átvészeld a hónapot.

Hitellel óvatosan, mertha nem tudsz bánni a pénzel és nem fizeted rendesen vissza a kövi hónapban akkor szép kis kamatot dobnak rá

2023. ápr. 20. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!