Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Napi szinten körülbelül...

Napi szinten körülbelül mennyit szoktatok költeni? Illetve hány főre? Nem havi nagybevásárláskor, csak egy átlag nap.

Figyelt kérdés

2023. dec. 14. 21:11
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
67%

Aldis/Auchanos/Tescos üzletőrzés: 1500 nettó / óra

VAgyonőrit kérnek:

Egy műszak van (a teljes nyitvatartási idő végig).

Nincs: fizetett szabadság, pótlék, fizetett ünnepnap.

Legalább havi 22 napot kell vinni!

Rendőrségi kihallgatásra járni (ha esemény miatt intézkedni kellett) kötelező munkaidőn kívül!

2023. dec. 16. 19:46
 32/50 anonim ***** válasza:
63%

Átlagosan 2500-3500, attól függően, hogy főzök, otthon eszek, vagy veszek valahol. Persze vannak alkalmak, amikor többet költök, mert beülök egy étterembe és ott egy fogás kezdődik 3000 körül, abban még üdítő sincs, meg borravaló.

Általában főzni szoktam, vagy néha olcsóbb kínai büfé, Burger King, gyros stb becsúszik, meg nassolok, kávézok is mindennap. Pár éve még feleennyiből kijöttem egy hónapban, most 80-100 ezer simán elmegy egy hónapban csak élelmiszerre. Pedig kuponozok és nem lazacot eszek kaviárral.

2023. dec. 17. 11:23
 33/50 A kérdező kommentje:
32 ...én hétfő óta üdítőt se vettem, vizet iszom a csapról, és vajas kenyér délben, este, azért hogy Karácsonyra rendesen be tudjak vásárolni.
2023. dec. 17. 11:28
 34/50 anonim ***** válasza:
100%

@30

Ki kötelezett arra, hogy ilyeneket elvállalj?

Egyébként a portás, éjjeliőr és társai nagyon tökéletes melók, ha valaki tanul, tőzsdézik, network marketing vagy bármilyen egyéb online üzletet visz.

2023. dec. 17. 15:18
 35/50 A kérdező kommentje:
Mennyire unalmas már, hogy ezekkel a nyomorult IT, informatikus meg mérnöki allasokkal nettó 1,5 milliókat keres mindenki, ráadásul home office, vagyis be se teszi a pitsáját emberek közé! Aki tanárként gürizik, az meg dögöljön éhen!! Csak egyetlen napra vehetném át az ország irányítását, nem ilyen bérek lennének az tuti! Undorító igazságtalan ország!!
2023. dec. 17. 15:42
 36/50 anonim ***** válasza:
29%

Nyilvánvalóan halvány lila gőzöd nincsen a gazdaságról, illetve az értékteremtésről. Inkább csődbe vinnéd az országot a saját dühöd miatt ahelyett, hogy kinyitnád a szemed és próbálnád megérteni a világot magad körül. Ügyes.

Megérdemled, hogy vízen és kenyéren élj.

2023. dec. 17. 15:49
 37/50 anonim ***** válasza:
100%

#35 Az élet sehol sem igazságos, nem tudom, feltűnt-e már...

Idehaza a tanári szakmát nem fizetik meg és mivel a kormánynak nem érdeke, hogy tanult és kritikus emberből több legyen, így nem is fogják soha normálisan megfizetni. A megoldás nem az, hogy siránkozol, hanem az, hogy pályát módosítasz. Két közeli rokonom is van, akik otthagyták a tanári pályát, azóta mindketten jóval többet keresnek.

Tanárnak max az megy manapság, akinek van egy jól kereső párja, aki mellett megengedhet magának egy olyan "hobbit", mint a tanári pálya.

És igen, IT-ban bizony lehet szép pénzeket keresni, én is nettó 1,2 millió körül keresek, otthonról. Node ehhez sokat kellett tanulni, tapasztalatot szerezni és folyamatosan fejleszteni magamat. Nekem ez 15 évnyi munkába került és tudatos karrierépítés van mögötte. Te mit tettél, hogy előre haladj?

2023. dec. 17. 16:15
 38/50 A kérdező kommentje:
1,2 millió... én meg keresek 260-at úgy, hogy 13 éve a pályán vagyok. Én is tanultam 5 évet az egyetemen.. de minek? Csünghetnék a kukás kocsin vagy takarothatnám akár a xart a Mekiben, ott is megkeresném a nettó 500-at. Ha rajtam múlna, MINDENKI KIVÉTEL NÉLKÜL UGYANAZT A FIZETÉST KAPNÁ!! Nehogy már egy xar informatikus 5x annyit keressen harmad annyi munkáért mint az enyém. Undorító!
2023. dec. 17. 16:20
 39/50 A kérdező kommentje:

Arról nem is beszélve, hogy egy informatikusnak felelőssege 0, stressz ami körbe veszi 0..

Nettó 400 lenne a reális fizetés nekik!!

2023. dec. 17. 16:27
 40/50 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy jobban fizető állást ha kevesled amit kapsz.
2023. dec. 17. 17:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!