Veletek is előfordult már, hogy buktatok el kisebb vagy nagyobb pénzt? Vagy én vagyok a világon egyedül ilyen szerencsétlen lúzer?
Figyelt kérdés
Akár megvettetek valamit, ami utána sokkal olcsóbb lett, vagy pl tippmixen vagy csak kiejtettetek pénzt véletlenül?2023. dec. 12. 20:25
12/15 anonim válasza:
Akkor most, még időben megtanultad, örülj neki :)
Nyáron idénymunkákon dolgoztam, megdöbbentő volt a tippmixesek aránya. Nem véletlen hogy ott voltak, ennyire jutottak 40-50 évesen, a nagy tippmixelés, meg még ki tudja mennyi minden fölösleges kiadás mellett.
13/15 A kérdező kommentje:
12...irtora nem időben... Ez rohadt sok pénz sajnos. Más mindig csak nyer ezen a nyives tippmixen is kivétel nélkül 200-300 ezret meg félmilliót, én meg 200 forintot se soha! Egy elátkozott lúzer szerencsétlen patkány vagyok, megszületnem is kár volt. Soha semmi se ment az életben. Csak a szar munkahely, szar fizetés, alig pár százezres vésztartalék. Nálam kivétel nélkül MINDEN MAGYARNAK EZERSZER JOBB AZ ÉLETE, mint az enyém!
2023. dec. 13. 19:18
14/15 anonim válasza:
fú de getszi fárasztó az állandó rinyálásod
muszáj ezt itt, nyílvánosan?
15/15 anonim válasza:
tippmixen rohadt könnyű nyerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!