Nagyon ciki, mással is előfordult már, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Ha nem ma kezdett az orvos, akkor valószínű, minden héten - ha nem minden nap - találkozik ilyesmivel.
Sza*rjál rá. Na ne szó szerint!
Hát ez nagyon aranyos:)
Nyugi, nem fog rád nézni rossz szemmel... Orvos, tudja miért..:)
Ne érezd magad rosszul emaitt:)
23+1hkm
Istenem, de jót nevettem:) Na nem rajtad, hanem tényleg a szitun, én is totál szégyelném magam, pedig tényleg tudjuk, hogy nekik ez már szinte fel sem tűnik!!!
Szülésnél is jön minden, gondolhatod, csak ott kínodban marhára nem érsz vele foglalkozni, de az ő szemszögükből ez semmit nem jelent. Én kaptam beöntést, mégis oda kakkantottam kitolás közben:) Ja, elötte 1-2 órával még hánytam is, a vajúdás alatt...mindezt apás szüléssel. Nem érdekelt senkit a csodaszép látványom, igaz, akkor engem sem. Most már pedig természetesnek veszem:)
Jó egészséget!
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy sokkal cifrábbakat lát szülésnél, de az ott természetes, az viszont, hogy fiatalon egy rutinvizsgálatnál ilyet csinálok, ezt nagyon nem érzem normálisnak. Remélem tényleg elfelejti a doki, mire legközelebb megyek. Bár eddig azt vettem észre, hogy remek memóriája van, még arra is emlékszik, hogy a férjem milyen kérdéseket tett fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!