Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havi nettó egymillióért...

Havi nettó egymillióért megéri futárnak állni?

Figyelt kérdés
[link]

2023. dec. 10. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Havi nettó egymillióért nekem megérné, de az én olvasatomban az "akár" azt jelenti, hogy ez csak egy rendkívüli rekordösszeg, aminek a többség a közelébe sem kerül.
2023. dec. 10. 21:54
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha nincs szükséged hétvégére, hanem heti 7 napot dolgozni akarsz, akkor hajrá.
2023. dec. 10. 21:59
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Honnan tudjuk, hogy neked megéri-e? Nekem biztos nem érné meg, de ezzel az információval te mire mész?
2023. dec. 10. 22:07
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
Ismerek 1M-et kereső futárokat. Csak éppen szürkén melózva, saját kocsival, saját benyával. Éjjel is. Úgy már nem 1M az 1M.
2023. dec. 10. 22:13
 5/11 budai_lány ***** válasza:
51%

Azért kicsit értelmezzük a cikket, mielőtt azt hiszed hogy repkednek a nettó 1 milliós fizetések a futároknak.

"Most a megbecsülésünk jeléül nettó bónuszt kapnak a délutáni műszakért és egy hétvégi bónuszt azok, akik vállalják a »vendéglátós hétvége« kihívást”"

Már ha valamit ilyen specifikálatlan "KIHÍVÁSOKKAL" lehet elérni az rég rossz + jellemzően a bónusz mértékét nem rögzítik a munkaszerződésben. Nagyjából úgy tudom elképzelni, hogy elhúzzák a mézesmadzagot és csinál a cég magának ingyen reklámot ezáltal, hogy szerepel ilyen bulvár újságokban hogy hú micsoda remek lehetőség! Jelentkezik hozzájuk több száz ember, elétesznek egy szerződést amiben szerepel egy relatív alacsony alapbér de szóban elmondják hogy ilyen olyan bónuszokkal feltornászhatod stb...

Aztán pofáncsap a valóság, hogy reggel 6-tól futárkodhatsz este 10-ig minden nap, hétvégente, ünnepnapokon stb ahhoz hogy megkapd az említett összeget, aztán annak a mértéke is teljesen hektikus. Ha kellő emberállománnyal rendelkeznek szépen lecsökkentik különböző indokokra hivatkozva pl: drága a benzin, magas az infláció ésatöbbi.

Szóval mielőtt beleéled magadat hogy futárként milliomos leszel azért kicsit gondold át ezt a "remek" lehetőséget :)

2023. dec. 10. 22:15
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Attól függ mennyit kell érte dolgozni egy hónapban, illetve milyen költség terhel a megkeresett munkabér után. Az sem elhanyagolható, hogy milyen más lehetőséged van dolgozni?
2023. dec. 10. 22:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Budapesten, biciklivel amatőr sportolók tudnak csak ennyit elérni. 12 órában, heti 7 napban.

Vannak akik ennyit keresnek, de az elég rikta.

Régebben a foodoránál, amikor foodpanda volt futár versenyt tartottak és a legjobb, annyit dolgozott abban a hónapban, hogy br 1.3 milliót keresett, ami után még adóznia is kellett.

2023. dec. 10. 23:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Amikor azt írják, hogy kár X összeget meg lehet keresni nem szoktak annyit adni.

Több hónap munka után derül ki, hogy valójában mennyi is lesz a fizetés.

2023. dec. 10. 23:35
 9/11 anonim ***** válasza:
66%
Persze, megérné, ha lenne ilyen.
2023. dec. 11. 01:27
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Én ennél többet keresek itthon a melegben, napi néhány óra munkával.
2023. dec. 11. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!