Hihető? Az előbb felhívott valaki egy magántelefonszámról. A T-mobil munkatársának adta ki magát, és közölte, hogy nyertem egy sorsolás keretében "nem több, nem kevesebb, mint nettó egymillió-kétszázötvenezer forintot".
Ezt az összeget a bankszámlaszámomra utalják át. Ahhoz, hogy hozzájussak a pénzemhez, csak annyit kell tennem, hogy veszek egy 10 000 forintos feltöltőkártyát, lekaparom az ezüstréteget, és bediktálom a számát (:D) majd a kártyát felhasználom. Ezt a rendszer érzékelni fogja. Erre azért van szükség, mert sokan egy, már felhasznált kártya számát adják meg (ezt nem egészen így mondta, de ez volt a lényege). Ha ennek a feltételnek nem tudok eleget tenni, akkor azt most jelezzem, hogy mást sorsolhassanak ki helyettem. Mikor megmondtam, hogy rendben, sorsoljanak ki mást, lecsapta a telefont.
Végig hadart, nem tudom, mikor vett levegőt :D alig hagyott szóhoz jutni. Pedig szívesen megkérdeztem volna, hogy mennyi időn belül kell megvennem a feltöltőkártyát, és milyen számon hívhatom vissza őket, hogy bediktáljam :D Amúgy google barátom se tud semmit erről a nyereményjátékról. Bár ötletnek nem rossz :) csak kicsit átlátszó
Ha tényleg nyertél volna, levelet is küldenének+ nagy felhajtást rendeztek volna előtte.
Biztos kamu
Évekkel ezelőtt velem is így bepróbálkoztak ugyanezzel a szöveggel!Vettél volna egy 10 ezres kártyát az ürge számát bediktálod,és ő neki végre fel lesz töltve újra a telefonja,te meg hoppon maradtál volna...
Régi átvágós eset azt hittem,ezt már nm csinálják,mert az emberek tudják,hogy csalás...Ezek szerint még mindig be tudnak csapni sok embert..
Nézd meg kié a telefonszám és jelentsd fel. Akár névtelenül is.
Valamint szólhatsz a T-mobilnak, hogy megint elővették a régi trükköt.
Egy csomó hiszékeny embert bepaliznak megint vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!