Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hihető? Az előbb felhívott...

Hihető? Az előbb felhívott valaki egy magántelefonszámról. A T-mobil munkatársának adta ki magát, és közölte, hogy nyertem egy sorsolás keretében "nem több, nem kevesebb, mint nettó egymillió-kétszázötvenezer forintot".

Figyelt kérdés

Ezt az összeget a bankszámlaszámomra utalják át. Ahhoz, hogy hozzájussak a pénzemhez, csak annyit kell tennem, hogy veszek egy 10 000 forintos feltöltőkártyát, lekaparom az ezüstréteget, és bediktálom a számát (:D) majd a kártyát felhasználom. Ezt a rendszer érzékelni fogja. Erre azért van szükség, mert sokan egy, már felhasznált kártya számát adják meg (ezt nem egészen így mondta, de ez volt a lényege). Ha ennek a feltételnek nem tudok eleget tenni, akkor azt most jelezzem, hogy mást sorsolhassanak ki helyettem. Mikor megmondtam, hogy rendben, sorsoljanak ki mást, lecsapta a telefont.

Végig hadart, nem tudom, mikor vett levegőt :D alig hagyott szóhoz jutni. Pedig szívesen megkérdeztem volna, hogy mennyi időn belül kell megvennem a feltöltőkártyát, és milyen számon hívhatom vissza őket, hogy bediktáljam :D Amúgy google barátom se tud semmit erről a nyereményjátékról. Bár ötletnek nem rossz :) csak kicsit átlátszó

2010. jan. 7. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Kamu, átverés.
2010. jan. 7. 11:55
 2/10 anonim ***** válasza:
63%

Ha tényleg nyertél volna, levelet is küldenének+ nagy felhajtást rendeztek volna előtte.

Biztos kamu

2010. jan. 7. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt velem is így bepróbálkoztak ugyanezzel a szöveggel!Vettél volna egy 10 ezres kártyát az ürge számát bediktálod,és ő neki végre fel lesz töltve újra a telefonja,te meg hoppon maradtál volna...

Régi átvágós eset azt hittem,ezt már nm csinálják,mert az emberek tudják,hogy csalás...Ezek szerint még mindig be tudnak csapni sok embert..

2010. jan. 7. 11:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg kié a telefonszám és jelentsd fel. Akár névtelenül is.

Valamint szólhatsz a T-mobilnak, hogy megint elővették a régi trükköt.

Egy csomó hiszékeny embert bepaliznak megint vele.

2010. jan. 7. 12:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok embert vágtak már meg így. Évek óta csinálják. Én szólnék a rendőrségnek, hátha egy csalóval kevesebb lesz, és ha meg nem is nagyon büntetik meg őket de egy-két embert megkímélsz a veszteségtől. Ha szerencsénk van akkor egy életre elveszed a kedvét a csalástól (bár ezt nem tartom valószínűnek).
2010. jan. 7. 12:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak kamu.
2010. jan. 7. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez átverés!! Nagyon sok embert vertek már így át! Láttam sok oldalon körüzeneteket, amelyek erre a veszélyre hívták fel a figyelmet.
2010. jan. 7. 12:41
 8/10 anonim ***** válasza:
11.57/12.04-nek igaza van hallgass rájuk frankó kamu az egész néhány éve tele voltak az ujságok vele.Tényleg más telóját töltöd fel vele.A szolgáltatót hívd fel azok tudnak üzenni a felhasználóiknak.
2010. jan. 7. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Kamu az egész. Néhány hónapja a híradóban v. fókuszban volt erről egy riport, hogy ezzel mennyi embert átvertek.
2010. jan. 7. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:
De szánalmas ezzel szórakozni! Én szembesítettem volna,h mit képzel h át akar verni!
2010. jan. 7. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!