Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fegyveres erőktől mennyire...

Fegyveres erőktől mennyire könnyű a lelépés? Keresztbe tehetnek akar később?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok. Jelenleg tiszti rangban vagyok ( van egyetemi végzettségem így lehettem tiszt)

Egyetem után rögtön a jelenlegi helyemen kötöttem ki. Fizetésre nem panaszkodok mert nettó 570-et kapok. Viszont nem az én világom ez. Ezért amint lejár a szerződésem nyáron szeretnék felmondani. Lehet később benne hátrányom? Gondolom újra nem jelentkezhetek majd ha úgy alakulnak. Ezzel számolok.

2023. dec. 9. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem ezt a közeget, de nem régi sajtóhír, hogy az év elején kirúgott katonatisztek elhelyezkedését jogszabállyal nehezítik.
2023. dec. 9. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Mármint hogyan tehetnének keresztbe szerinted?

Elmész biztonságiőrnek valahova és majd odaszólnak?

2023. dec. 10. 10:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A párom el tudott jönni idei év júniusában a Honvédségtől. Abból az alakulatból, ahol ő dolgozott, azóta senkit nem engedtek leszerelni. Ezt az infót nem túl régi. Ő szerződéses állományban volt, olyan kb. 2 éve nem volt élő szerződése és így sem volt egyszerű a távozás.

Nem teljesen úgy működik ez a rendszer, hogy lejár a szerződésed és beadod a papírt majd egyből engedélyezik is. Hivatkozhatnak a háborús veszélyhelyzetre, előtte meg a Covid-ra stb... A rendleleti kormányzás valahogy ezt jelenti a Honvédségnél. :S

2023. dec. 10. 12:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Bér alapján csak nem titkosszolgálatról van szó? Nyilván nem fogod leírni ha igen (remélem) ezért inkább úgy fogalmazok, feltételezve ha ez így van nagyon ügyelj arra, hogy a közvetlen feletteseiddel jó viszonyban váljatok el mert ezen a szinten már vannak olyan kapcsolatai az embernek, hogy ha akar megtud fingatni később.
2023. dec. 11. 00:43
 5/5 anonim válasza:
Szabó Bálint, az alcsútdobozi cigány mindenre képes!
aug. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!