Fegyveres erőktől mennyire könnyű a lelépés? Keresztbe tehetnek akar később?
24 éves vagyok. Jelenleg tiszti rangban vagyok ( van egyetemi végzettségem így lehettem tiszt)
Egyetem után rögtön a jelenlegi helyemen kötöttem ki. Fizetésre nem panaszkodok mert nettó 570-et kapok. Viszont nem az én világom ez. Ezért amint lejár a szerződésem nyáron szeretnék felmondani. Lehet később benne hátrányom? Gondolom újra nem jelentkezhetek majd ha úgy alakulnak. Ezzel számolok.
Mármint hogyan tehetnének keresztbe szerinted?
Elmész biztonságiőrnek valahova és majd odaszólnak?
A párom el tudott jönni idei év júniusában a Honvédségtől. Abból az alakulatból, ahol ő dolgozott, azóta senkit nem engedtek leszerelni. Ezt az infót nem túl régi. Ő szerződéses állományban volt, olyan kb. 2 éve nem volt élő szerződése és így sem volt egyszerű a távozás.
Nem teljesen úgy működik ez a rendszer, hogy lejár a szerződésed és beadod a papírt majd egyből engedélyezik is. Hivatkozhatnak a háborús veszélyhelyzetre, előtte meg a Covid-ra stb... A rendleleti kormányzás valahogy ezt jelenti a Honvédségnél. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!