Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hová lépnél le innen, ha új...

Hová lépnél le innen, ha új életet szeretnél kezdeni tökegyedül?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 09:54
A kérdező szavazást indított:
Karib térség
Dél-Ázsia
Óceánia
Északnyugat-Afrika
Dél-Amerika
Dél-Afrika
Észak-Ausztrália
Dél Olaszország
Dél Spanyolország
Nem lépnék le
18 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek kozul sehova.
2023. febr. 9. 09:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Már itthon is megpusztulok nyaranta a melegben, nincs az a pénz, amiért ennél közelebb költözzek az Egyenlítőhöz. Ha mindenképp menni kellene valahová, akkor valamelyik észak-európai ország jönne szóba, esetleg az USA északi része, vagy Kanada.
2023. febr. 9. 10:19
 3/14 anonim ***** válasza:
4%
Talán Oroszország ami jobb lehet, egyébként mimagyarok élünk a legjobban.
2023. febr. 9. 10:21
 4/14 anonim ***** válasza:
44%

Ezek közül egyik sem.

Spanyolország csóró, Olaszországban csak a kaja jó, oda csak turistaként jó menni, Ausztráliában az egész állatvilág meg akar ölni, Afrikában és Dél-Amerikában nyomor van, Dél-Ázsia és Óceánia szintén csóró, a Karib térség meg megint csak turistaként jó, de ott élni nem.

Részemről Japán, Írország vagy a skandináv államok.

2023. febr. 9. 10:28
 5/14 A kérdező kommentje:

Én komolyan nem értem, miért fogy akkor a Magyar, meg kb egész Európa, hogy migránsokkal kell feltölteni lassan :D

Annyira jól élnek már itt, hogy már fizetni kell érte hogy valaki idejöjjön, meg ez a pudvás hideg is!

Én rühellem, nyáron is csak a városokba van hőség a sok beton miatt!

A vidéki az nettó semmi, és változik is, városba még hajnal kettőkor is a beton 36 fokos...

2023. febr. 9. 10:33
 6/14 A kérdező kommentje:
Franciaországba már 40 éve importálják az afrikaiakat, mostmár Észak európába is, de hozzá szétzavarták az ukránokat is, hogy azért legyen valami szín is a dologba, az ázsiaiak meg már nem férnek el, mennek amerre tudnak...
2023. febr. 9. 10:35
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Itthonról dolgozok külföldre Euróért a légkondis lakásomból. Minek mennék bárhova?!
2023. febr. 9. 10:54
 8/14 A kérdező kommentje:
Én itthonról nem dolgozok a légkondis lakásomba, és van egy rakás euróm is, mégis azt mondom, hogy kalap kaki ez így...
2023. febr. 9. 11:05
 9/14 anonim ***** válasza:
Svájc
2023. febr. 9. 11:07
 10/14 A kérdező kommentje:
Brrrr :(
2023. febr. 9. 11:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!