Nettó 1 millió havi bevételből mennyit tennétek félre havonta lakáscélra?
27 éves vagyok, első lakáshoz szükséges önerőre gyűjtök. Jelenleg 10M forintom van.
Januártól kereken nettó 1M Ft lesz a havi bevételem (munkabér + befektetéseim hozama).
Ennyi idősen szerintetek mekkora összeget racionális havonta bedobni az önerős perselybe?
Hogy gyűljön a pénz, de azért ne az legyen, hogy csak a kajámra költök és vegetálok.
"Miért ne az legyen? Ezek az alapvető szükségletek. MINDEN amit ezeken kívül bármi másra költesz, azt a hosszútávú gyarapodási céljaidtól veszed el."
Én is így érzek.:)
(21.)
itt mindenki nagyon vastag.
chatgpt nem kell már sokat várni haver.....
Meglepődnél néha kik vannak itt fenn. Hisz ez egy anoním oldal. Ki tudja, lehet Szájer is aktív a homoszexualitás kategóriába és itt éli ki magát. Sosem tudni.
De a legdurvább, bár szerintem nem hinné el senki, de attól még tényleg megtörtént és igaz, hogy én itt az oldalon vesztettem el a szüzességemet. Ugyanis rámírt egy idősebb nő, és megbeszéltünk egy találkozót. Utána felhívott magához, és gondolom kitalálod mi történt. Azóta is szeretem amikor az idősebb romlott nők megrontják az én fiatal ártatlan kis lelkemet. Ugyanis az a nőszemély nem volt jó, később kiderült, hogy valójában volt pasija és én csak arra kellettem neki, hogy csalja a párját, mivel fiatalabb voltam, ezért manipulálhatónak gondolt. Meg azzal akarta letörni az önbizalmamat, hogy azt mondta nekem, hogy a kukim nem elég kemény. De természetesen én olyan magabiztos vagyok, hogy senki és semmi nem törhet meg.
Szóval ehhez képest én full elképzelhetőnek tartom, hogy ennyit keres a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!