Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik az a szakma ami nem...

Melyik az a szakma ami nem dolgozik sokat nem kell hozzá egyetem de ha ugyes vagy benne hulyere keresed magad? (millio folott havonta)

Figyelt kérdés
2023. nov. 3. 21:40
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Én eddig a pilótába gondolkodtam de szeretnék mellete zenekart is
 2/12 A kérdező kommentje:
Es egy pilota sokat melozik
 3/12 A kérdező kommentje:
De meg nem tudom
 4/12 A kérdező kommentje:
Most szerintem ugy lenne ha ossze jon a zenekar es sikeresek leszunk nem leszek pilota es a zenekar melet melozok valamit
2023. nov. 3. 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
17%

Hálózati / kiberbiztonsági / Cloud mérnök.

Én havi 1,8 milliót keresek hálózati mérnökként egy multiban, teljes home officeból és egyáltalán nem szakadok meg a munkában (sőt bőven lenne időm másodállást is csinálni). Előre be vannak tervezve a hálózati karbantartások és a fejlesztések időpontjai (általában havi 2-3 nap amikor valóban dolgoznom kell) egyébként egy átlagos hétköznapom abból áll, hogy reggel rápillantok a monitorozó eszközre, hogy minden rendben van-e (kb 20-30 perc alatt végigkattingatom) és délután is 1x.

2023. nov. 3. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Szoftverfejlesztő. Én például most projektek között vagyunk, napi 1 db 10 perces meetingem van, 2 hetente egy interjú egy potenciális projektre. Munkaidőben meg bevásárolni járok, motorozom, a kertben dolgozgatok, de ugyanúgy kapom a nettó millió fölötti fizumat.
2023. nov. 4. 10:16
 7/12 A kérdező kommentje:
Koszi
2023. nov. 4. 10:19
 8/12 anonim ***** válasza:
Full stack dev.
2023. nov. 4. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
12%
Politikus, bár ez is fél igazság, mert nem kell hozzá befejezett egyetemi tanulmány, csak hogy bekerülj az ELTE jogi karán a Bibó szakkoliba. :D
2023. nov. 4. 15:33
 10/12 anonim válasza:
100%

Ha ilyen állás létezne, mindenki azt csinálná. Ahhoz hogy jól keress, vagy sokat kell dolgozni, vagy magas szintű tudás birtokában kell lenned (amit megszerezni szintén kemény munka). Úgyhogy vagy erőfeszítéseket teszel, vagy keveset fogsz keresni. Ez van.

PS.: miközben írtam ezt, eszembe jutottak az influenszerek. Ők nem tanulták agyon magukat, azt sem hiszem, hogy beleszakadnának a munkába. De ez az életút csak nagyon keveseknek jön be, ilyen életművésznek születni kell.

2023. nov. 5. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!