Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki gazdag és...

Van itt olyan aki gazdag és elmagyarázná, hogyan kell meggazdagodni?

Figyelt kérdés

Persze tisztességes úton.

Hiszek abban, hogy egy tisztességes ember is meggazdagodhat.

2023. dec. 6. 14:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
30%
#20-as diákhitel 1 a tandíj, 2-es szabadon felhasználható. Hát nehéz volt tényleg egyensúlyozni a melót meg az egyetemet, csak arra jártam be amire muszáj volt, kb minden hiányzást kimaxoltam, csúsztam is egy félévet. Nem sokat aludtam azokban az években az igaz, de 4-6 órával megtanultam élni azokban az években, meg még fiatal voltam bírtam a hajtást, ma már nem menne az igaz.
2023. dec. 6. 22:24
 22/27 anonim ***** válasza:
61%

"nekem ahhoz képest honnan jöttem ami most van gazdagság"

Nyilván, egy bangladesi gyereknek meg lehet a magyar minimálbér is gazdagság, de nem hiszem, hogy erre gondolt a kérdező.

2023. dec. 6. 22:35
 23/27 anonim ***** válasza:
54%
Mivel a kérdező magyar, és nem bangladesi kisgyerek, ezért feltételezem, hogy erre is gondolhatott többek között. Bár igaz ha számot mondott volna, akkor jobban meg tudnánk húzni a határt.
2023. dec. 6. 22:42
 24/27 anonim ***** válasza:
67%

Hülyeség, hogy gazdagnak születni kell. Orbán Viktor ma a leggazdagabb magyar a feltételezések szerint, és csak egy kis csóró cigánygyereknek született Alcsúton. A többi Fidesz-milliárdos se született gazdagnak.

Elon Musk apjának “gyémántbányáit” már ezerszer càfolták. Jólétben éltek Muskék, de nem voltak gazdagok.

2023. dec. 7. 05:30
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
Orbán és Mészáros az ellopott közpénzeken gazdagodott meg, ahhoz nem kell tehetség, csak iszonyat vastag bőr a pofán, nomeg a gerinc hiánya.
2023. dec. 7. 08:31
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
25. Tehetség azért kell hozzá, ahogyan a lopás más fajtájához is. Sajnos Orbánnak van ehhez tehetsége.
2023. dec. 7. 08:55
 27/27 anonim ***** válasza:
73%
Kemény munkával és kitartással.
2023. dec. 7. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!