Túl sok feladatkör egy munkakörben?
Voltam egy interjún, ahol mindenki jófej volt, konkrétan röhögtünk és társai.
Csak az a baj, hogy 4 pozíciót ölel át ez a feladatkör. Az interjún is 4 "főnök" volt bent. Velük is kellene dolgozni. Illetve megeshet (konkrétumot nem tudok milyen gyakori), hogy munkaidő után kell még ezzel foglalkozni. A fő boss el is mondta, hogy nem is terveznek több embert felvenni erre a munkakörre. Ja, meg csak alapbér van, semmi plusz.
Voltam már amolyan "mindenes" és nem jó. Mivel nem lesz plusz ember, ezért betegség offolva van, random szabadnap (nem szoktam kivenni, de nem lehet tudni), esetleg ünnepek alatt szabi kivétel. Ugye, mert light-osan sem tudnak helyettesíteni.
Voltatok ilyen helyzetben? Nektek bejön a fenti helyzet?
Jól érzed a veszélyt, nem véletlenül smúzoltak annyira, hogy ment a rihegés-röhögés az interjún. Egy balekot keresnek. Bevallják, hogy "semmi plusz", de néha "benn kell maradni"? Ez illegális, ugyanis a túlórát ki kell fizetni. Olyan sincs, hogy nincs szabadnap. A cég komolytalanságát mi sem bizonyítja jobban, hogy nincs helyettesed betanítva.
Szerintem hagyd a francba őket.
Az kimaradt, hogy az elozo ember felmondott, de nem mentem bele a reszletekbe
Azt mindig megkerdezem, hogy miert keresnek uj embert
2
Szabadnaprol nem volt szo. Csak voltam hasonlo one man show szituban, ott nem volt. Ez csak feltetelezes
Ami nalam total off, hogy munka utan otthon futhat be 1-1 ilyen eset. Munkaido utan nem dolgozom
Dolgoztam mindenes munkakörben. Soha többé! Ahhoz képest, hogy tényleg minden IS az én feladatom volt, még vacakul is fizettek.
A helyedben én nem vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!