Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Túl sok feladatkör egy munkakö...

Túl sok feladatkör egy munkakörben?

Figyelt kérdés

Voltam egy interjún, ahol mindenki jófej volt, konkrétan röhögtünk és társai.

Csak az a baj, hogy 4 pozíciót ölel át ez a feladatkör. Az interjún is 4 "főnök" volt bent. Velük is kellene dolgozni. Illetve megeshet (konkrétumot nem tudok milyen gyakori), hogy munkaidő után kell még ezzel foglalkozni. A fő boss el is mondta, hogy nem is terveznek több embert felvenni erre a munkakörre. Ja, meg csak alapbér van, semmi plusz.

Voltam már amolyan "mindenes" és nem jó. Mivel nem lesz plusz ember, ezért betegség offolva van, random szabadnap (nem szoktam kivenni, de nem lehet tudni), esetleg ünnepek alatt szabi kivétel. Ugye, mert light-osan sem tudnak helyettesíteni.

Voltatok ilyen helyzetben? Nektek bejön a fenti helyzet?

2023. dec. 3. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Voltam, soha többet ilyen munkahely. Azonnali felmondással jöttem el, és rendőrségi ügyet is csináltam belőle. + mivel azonnalival távoztam a cég bukott egy megrendelőt is, mert csak nekem volt meg a megrendelő által előírt vizsgám és kaptak egy ellenőrzést.
2023. dec. 3. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Jól érzed a veszélyt, nem véletlenül smúzoltak annyira, hogy ment a rihegés-röhögés az interjún. Egy balekot keresnek. Bevallják, hogy "semmi plusz", de néha "benn kell maradni"? Ez illegális, ugyanis a túlórát ki kell fizetni. Olyan sincs, hogy nincs szabadnap. A cég komolytalanságát mi sem bizonyítja jobban, hogy nincs helyettesed betanítva.

Szerintem hagyd a francba őket.

2023. dec. 3. 20:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Az kimaradt, hogy az elozo ember felmondott, de nem mentem bele a reszletekbe

Azt mindig megkerdezem, hogy miert keresnek uj embert

2023. dec. 3. 20:25
 4/9 A kérdező kommentje:

2

Szabadnaprol nem volt szo. Csak voltam hasonlo one man show szituban, ott nem volt. Ez csak feltetelezes

Ami nalam total off, hogy munka utan otthon futhat be 1-1 ilyen eset. Munkaido utan nem dolgozom

2023. dec. 3. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt jöhetne a képbe a fizetés mértéke, de mennyi pénzt ér meg a teljes életed? Nagyon max akkor vállalnám el, ha amúgy lightos a meló. Ha komolyabb felelősséggel jár, akkor offos.
2023. dec. 3. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Ahány ember feladatát kell ellátni, annyiszor 1 teljes fizetés, +munkaidő végeztével +50%-os felár óránként, emellett forgalom utáni bónusz, legyen 10%. Ha ők tehetnek ilyen kijelentéseket, amit tettek, akkor te is mondhatsz bármit.
2023. dec. 3. 22:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én most mondtam fel egy hasonló helyen. Helyettesem nincs, már ott tartottam, hogy nem betegedhettem le... Ami a szánalom teteje, hogy a vezető kért egy tájékoztatót, hogy mi hogyan működik ( mit honnan kell intézni), hogy amíg nincs új ember tudják csinálni.
2023. dec. 4. 05:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam mindenes munkakörben. Soha többé! Ahhoz képest, hogy tényleg minden IS az én feladatom volt, még vacakul is fizettek.

A helyedben én nem vállalnám.

2023. dec. 4. 08:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is dolgoztam mindenesként. Teljesen normálisan kezdődött, az elején csak annyi feladatom volt,amennyit egy ember tisztességesen, belét nem kiköpve el tud végezni. Aztán "most meg vannak szorulva a Petiék, átmenetileg kéne support", persze beugrottam, hisz Petiék jófejek, tőlem nem nagy áldozat meg úgyis csak átmeneti. Aha! Majd folytatódott "a Gabiék is el vannak havazva, amíg nincs plusz emberük, addigra be kéne segíteni" és így tovább. A plusz ember nem jött persze, plusz fizetés vagy bármi mást természetesen nem kaptam. Akkor mondtam fel, mikor már az ágyban fekvés is fizikai fájdalommal járt.
2023. dec. 5. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!