Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mivel tudnék stabilan havi...

Mivel tudnék stabilan havi kb. 120 ezret keresni, ami kötetlen (lehetőleg remote) munka?

Figyelt kérdés

Multinál dolgoztam, kiégtem, ott kellett hagynom. Egyszerűen nem bírtam, de amúgy se nagyon működik nálam az irodai munka. Jelenleg mentálisan elég rosszul vagyok, gyógyszert szedek, terápiára kell járnom. Most nem jön szóba a "rendes munka"; a terápiára és a minimális önfenntartásra kell a pénz. Összesen kb havi 120 ezerből tudom fedezni a terápiát és a kaját (lakhatásommal nincs gond szerencsére).

Fontos, hogy csak úgy tudok terápiára járni, hogy délelőtti időpontban, de eleve nem tudnék most "rendes" munkában dolgozni. Közgáz diplomával és angol + német felsőfokúval rendelkezem. A nyelvtanítás jöhetne szóba (csináltam már korábban), ami időpont szempontjából is ideális lenne, de nem tudok hirtelen leakasztani ennyi tanítványt.

Valami netes távmunka kéne, mimimálbérért, hogy fenntartsam magam (tartalékom van, de nem tart örökké). Van erre valakinek javaslata?

(A mumaknélküli segélyhez tervezem folyamodni, de ahhoz kell egy kis idő, mire elintézem).

2023. nov. 29. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 A kérdezőnek van diplomája, bankban dolgozott, teljesen jól meg tud felelni tesztelőnek vagy help deskesnek.
2023. nov. 30. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Közgáz diplomája van. Ennyi erővel a vízvezetékszerelőt is állítsuk be villanyt szerelni mert hát építőipari szakmája van.

Help desk valid lehet, mert a soft skill heavy leginkább, de a teszteléshez már IT-s véna és érdeklődés is kell.

2023. nov. 30. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Attól függ milyen tesztelő. Manuális tesztelő, aki nem programoz, csak van egy funkciólista és ellenőrzi, hogy működnek-e és nem romlott-e el valami más (amit még mi dig sok helyen csinálnak, bár persze egyre kevesebbet), simán lehet.
2023. nov. 30. 12:26
 14/14 A kérdező kommentje:

"10 A kérdezőnek van diplomája, bankban dolgozott,"

Sosem dolgoztam bankban.

2023. dec. 1. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!