Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Penzugy/szamvitel teruleten...

Penzugy/szamvitel teruleten hol vagy milyen munkakorben kell legkevesbe idegennyelvet hasznalni?

Figyelt kérdés

A mindennapi munkavegzeshez ezeken a teruleteken mennyire fontos? Gondolok itt peldaul adozas, audit stb. teruletekre.

Tudom, manapsag elengedhetetlen, hogy valaki tudjon angolul, tudok is eleg magas szinten, de nagyon nem szeretem hasznalni.

2023. nov. 28. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Banki területen ahol voltam nem kellett.
2023. nov. 29. 04:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább munkáltatófüggő. Nyilván egy mucsaröcsögei könyvelőirodában, ami a helyi kisvállalkozásokkal és őstermelőkkel foglalkozik, lényegesen kevésbé fontos az angol nyelvtudás, mintha elmész egy olyan multihoz, aminek konkrétan nincsenek is magyar ügyfelei.
2023. nov. 29. 07:39
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Utolsót némileg megcáfolva, Big4-nál is létezik olyan terület, ahol elég a magyar, például adó. Számláktól kell a NAV-ig eljutni, bőven elég egy passzív angol. Esetleg 1-1 számla van amin nincs semmi magyar info, egyebkent el lehet lenni 0 angol használattal. A bekerüléskor viszont lehet, hogy nézik.
2023. nov. 29. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!