Igaz, hogy manapság lehetetlen munkát találnia annak, aki nem egy tapasztalt mérnök/programozó/gazdasági szakember/nem tudja ledumálni a csillagos eget és/vagy nem tud idegennyelvet?
2 hónapja vagyok munkanélküli már lassan bekattanok. Az álláshirdető portálok tele vannak a következőkkel:
* programozó x év tapasztalattal kismillió skillel
* gépész/villamosmérnök x év tapasztalattal
* valamilyen gazdasági szakterületen x év tapasztalat
* értékesítő/supportos (előbbihez egy tucat soft-skillt felsorolva utóbbi pedig perfekt angol és német).
Van egy-egy kósza hegesztő, karbantartó, operátor, raktáros hirdetés is, de ezekhez is kell min. 2-3 év tapasztalat és sejtem itt mekkora lehet a túljelentkezés és/vagy a kibírhatatlan munkakörülmények miatti fluktuáció.
Már full depressziós vagyok az itthonlét miatt. Egész napom azzal telik el, hogy délelőtt felkelek, angolt tanulok 1-2 órát, de full reménytelen, mert másnapra elfelejtem délután böngészem az állásokat, kora este sírógörcs majd lefekvés.
Nem tudom mihez kezdjek, hogy legyen valaha is normális munkám.
Nálunk egy érettségivel, konkrétan bárhova jelentkezel gépkezelőnek, fel fognak venni.
Gy-M-S megye
Azt szépen felsoroltad, hogy mi nem vagy és mit nem tudsz.
Igazán leírhatnád, hogy mihez értesz és milyen végzettséged van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!