Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkanélküliek! Kik vannak a...

Munkanélküliek! Kik vannak a leghátrányosabb helyzetben?

Figyelt kérdés

Pl. pályakezdők, lányok, nők, gyerekes nők, diplomások, 50 év felettiek?

Én most keresek munkát, 26 éves pályakezdő lány vagyok.

Kinél nagyon rosszak az esélyek?

Saját tapasztalatok?

2010. okt. 20. 19:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem 50 hanem kb 45 év felettiek. Utána a kisgyerekes nők. Vagyis nem utána, hanem ezek egyformán hátrányosak. Diplomások akkor ha a diploma használhatatlan. Pályakezdő szerintem ennél kicsivel jobb helyzetben van.
2010. okt. 20. 19:32
 2/34 anonim ***** válasza:
50 év feletti képzetlen férfiak és nők, kisgyerekes anyukák, fiatal pályakezdők (használhatatlan szakmával, diplomával)+ még hátrány ha valaki vidéki...
2010. okt. 20. 19:36
 3/34 anonim ***** válasza:
én olyat is hallottam már, hogy az is hátrány, hogy fiatal pályakezdő ugyebár hamarosan szülni fog. Asszem pont itt olvastam, hogy a 20-on éves lány hiába mondta az interjún, hogy nem tervezi a családalapítást , azt mondták neki, hogy benne van a korban, ezért nem rizikóznak vele.
2010. okt. 20. 19:39
 4/34 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint a használhatatlan szakmával, diplomával rendelkezők. Ezután a pályakezdők és a korban benne lévők.
2010. okt. 20. 19:47
 5/34 anonim ***** válasza:

Én is pályakezdő vagyok.

Közülünk szerintem az van a legnagyobb hátrányban, akinek a diplomájával nem a versenyszférában lehetne elhelyezkedni.(kivéve talán a tanárt és az orvost).

A közszférában most inkább megszűnnek az állások.

Ezek közül nagyon rossz, ha környezetvédelem, vagy vízügy vagy bármely természettudományi karon szereztél diplomát.

Ez az, amire most nem költenek.

És szinte lehetetlen agrárvégzettséggel, mert azt meg csak azok tudják csinálni, akinek a szülei is azzal foglalkoznak, és majd átveszik a gazdaságot.

Én környezetvédelmet tanultam próbálkoztam, de lehet, hogy gyár lesz belőle, meg melette szakma tanulás.

Baba meg így lehet, hogy csak 35 évesen.

?????????????????

Legjobb a közgazdasági, orvosi diploma.

2010. okt. 20. 19:49
 6/34 anonim ***** válasza:
Pályakezdő 21 éves lány vagyok, minden által jónak mondott szakmával, mégsem kellek sehova. :(
2010. okt. 20. 19:49
 7/34 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 25 éves pályakezdő lány vagyok, még nem dolgoztam, eddig eltartottak. Szerintem a legrosszabb helyzetben azok vannak akiket a nyugdíj előtt pár évvel rúgtak ki és 50 év felett vannak. Nem értem miért hátrányos a munkapiacon az aki egy új életet készül a világra hozni. Magyarázza el valaki. Ez olyan mintha szégyen, betegség, baj lenne szaporodni.
2010. okt. 20. 19:53
 8/34 anonim ***** válasza:
0%
én is pályakezdő vagyok, folyton mondják ismerősök, hogy menjek Tescoba feltölteni amíg lesz más. Nem értik meg, hogy nem fogom tűrni azt a megalázást, amit az ilyen helyen művelnek a műszakvezetők. Ide sorolhatnám a gyárakat is. Sima szakmunkás bizivel is kineveznek embereket sorvezetőnek is. Azt meg nem fogom eltűrni, hogy egy nem túl okos ember, ossza az észt, lekezelő stílusban. Párszor próbálkoztam ilyen helyeken, de elég volt ebből!
2010. okt. 20. 19:55
 9/34 anonim válasza:

Nem hiszem,hogy ezt lehet rangsorolni.

Én pályakezdő 21/N vagyok, és június óta nem találok munkát,mert nincs tapasztalatom.Szerintem ha találok is munkát nem a szakmámon belül,hanem amihez nem kell végzettség :S

2010. okt. 20. 19:57
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok, de itt ahol élek semmi munka nincs ahová elmennék dolgozni, gyárba meg nem megyek robotolni... Ez a sz*r hogy küldenék el a nyugdíjasokat és helyükre meg fiatalt vennének föl, mert azt birom mikor a nyugdíjas dolgozik meg fel is veszi a nyugdíját és 100-170 ből eléldegél, a fiatal meg dolgozzon 2 ember helyett 70-72.000-ért
2010. okt. 20. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!