Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha két éva vagyok ugyanannál...

Ha két éva vagyok ugyanannál a cégnél, egy éve ebben a poziban, jogosult vagyok fizetésemel3sre, igaz?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok, multi cégnél dolgozom, Siemens. Két év alatt volt egy váltásom, eddig nem emeltek a fizumon, nevetségesnek is tartom, pláne hogy látom, hogy a szeniorabb valakik napi szintén 8 órával többszörösét is kapják.

Hogyan kellene jeleznem, hogy magasabb fizut kérnék? IT Support pozi amúgy.

2023. nov. 23. 22:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Híradóban bemondták, hogy az infláció csak 9%.
2023. nov. 24. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

10: és? Kit érdekel? Ha nem tetszik menj el máshova?

Mellesleg a tény hogy az 5-15% bol csak 5% ot kaptál azt mutatja hogy inkább örülnöd kéne, hogy egyáltalán még van munkád mert általában a teljesítmény alapján differenciálnak...

2023. nov. 24. 14:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelesek adni, de 2 ilyen év után az inflaciot tekintve kozel harmadával ér kevesebbet a béred. Vagy elfogadod ezt, vagy emelést kérsz, vagy munka mellett elkezdesz állásokat pályázni hátha vki többet ígér.
2023. nov. 24. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
79%
jogosult nemigen vagy, mert nem valószínű, hogy beleírtátok ezt a szerződésbe, akkor nem kérdeznéd itt. ettől még kérhetsz persze. lehet, hogy nem azonnal kapod meg, hanem 1-2 hónap múlva. attól is függ, gondolom, hogy mennyire vagy gyorsan pótolható a cégnek. ha sorbaállás van a posztodra, akkor ezzel jó eséllyel visszaél a cég. ha elégedetlen vagy, inkább keress másikat is párhuzamosan. igazad van az inflációval. az én szektoromban viszont még 5% emelés sem történt. just saying.
2023. nov. 25. 15:59
 15/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem jár neked semmi, még örülnöd kéne, hogy nem lettél kirúgva.

Azok szoktak minimumot kapni akik ritka szrul dolgoznak.

2023. nov. 25. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:
31%

Örűjéhogynemrúgtakki...

Mennyémáshova...

Fuh,mennyi rosszindulatú komment.Tipik magyarisztán.

2023. nov. 25. 16:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Én is így látom...mindazonáltál hálás vagyok az értelmes kommentekért.
2023. nov. 25. 16:49
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Pár Interjúra elmenni nem a világ vége pár évente, legalább az ember tisztában lesz a piaci bérekkel. Én mondjuk biztos váltanék mert megalázó lenne, de ez én vagyok. Másik oldalról viszont jelenleg csak a biztosra váltanék, ha már van másik jobb választás anyagilag. Aztán ez én vagyok nem ajanlas.
2023. nov. 25. 17:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!