Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha dadogok, attól még lehetek...

Ha dadogok, attól még lehetek tetováló?

Figyelt kérdés

Tudom nem a számmal dolgozom, meg hasonlók, de azért csak beszélgetek a vendégekkel és ha munka közben akarnak velem beszélgetni akkor biztos, hogy elrontanám vagy addig nem érek a vendéghez, miközben beszélek.

De nem fura az emberek számára ez a beszédhiba? Engem nagyon zavar.

2023. nov. 22. 06:41
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Engem speziel nem zavar ha valaki dadog. Ezer féle oka lehet egy korábbi baleset, esetleg gyerekkori lelki trauma, vagy szimplán örökölte a beszédhibát. Azt gondolnám hogy ügyes tetováló és ha azt jól csinálja, hol érdekel engem hogy dadog?

Egyébként ha téged zavar, menj el logopédushoz vagy beszédtanárhoz, csodát tudnak művelni.

2023. nov. 22. 07:58
 2/2 anonim válasza:
Én csak annyit látok a soraid közt, hogy lelkiismeretes vagy , így bármi lehetsz, nyugi.
2023. nov. 22. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!