Ha dadogok, attól még lehetek tetováló?
Figyelt kérdés
Tudom nem a számmal dolgozom, meg hasonlók, de azért csak beszélgetek a vendégekkel és ha munka közben akarnak velem beszélgetni akkor biztos, hogy elrontanám vagy addig nem érek a vendéghez, miközben beszélek.
De nem fura az emberek számára ez a beszédhiba? Engem nagyon zavar.
2023. nov. 22. 06:41
1/2 anonim válasza:
Engem speziel nem zavar ha valaki dadog. Ezer féle oka lehet egy korábbi baleset, esetleg gyerekkori lelki trauma, vagy szimplán örökölte a beszédhibát. Azt gondolnám hogy ügyes tetováló és ha azt jól csinálja, hol érdekel engem hogy dadog?
Egyébként ha téged zavar, menj el logopédushoz vagy beszédtanárhoz, csodát tudnak művelni.
2/2 anonim válasza:
Én csak annyit látok a soraid közt, hogy lelkiismeretes vagy , így bármi lehetsz, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!