Bölcsiben dolgozó gondozónak lehet látható helyen tetoválása?
Köszi a választ, ez azért szomorú. Meg annyira nem is értem, legalább is Budapesten. Akik most viszik bölcsibe a gyereküket ők 1985-2000 között születtek kb. Ők már nem az a korosztály, akik megbotránkoznak egy tetováláson, mert csak börtönviselteknek van. Azzal is tisztában vannak, hogy nem fog hazaállítani a 2 éves gyerek, hogy én is olyat akarok, mint a néninek van és ez kitart a 18. szülinapjáig amikor el is megy a szülei tudta nélkül és varrat. Meg amilyen hiány van jó gondozókból mert a kevés fizuért senki nem vállalja el, nem gondoltam, hogy így válogatnak, amikor nem ez határozza meg az embert.
Kérdés hogy akkor én miért tetováltattam... nos ez a szakma nekem most jött szóba először, az előző munkahelyeimen nem érdekelt senkit, most is egyelőre csak nézegetem, érdeklődök, információkat gyűjtök. Ezek szerint akkor ez nekem offos, semmi baj.
2010-ben kezdtem el kisgyermeknevelőnek tanulni. Akkor még kizáró ok volt, el se lehetett kezdeni a fősulit, ha volt látható helyen tetoválásod.
Azóta persze lehet fejlődés a témában...
Én 2004-ben végeztem a tanítóképzőn. Nálunk úgy volt, hogy piercing és tetkó takarható kell, hogy legyen.
De ez ma már lazult - tapasztalatom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!