Ha egy darab tetoválás nincs rajtam, attól lehetek tetoválóművész?
Figyelt kérdés
Maga a téma érdekel, szívesen csinálnék tetkókat, de én magamra nem rakatnék egyet sem.
Tudom, hogy az lesz az ellenérv, hogy ez hiteltelenség. De nézzétek meg Dr. Sikos Gézát: egy kopasz férfi, viszont Magyarországon a hajátültetésben ő a szaktekintély.
2022. szept. 10. 13:38
1/7 anonim válasza:
A legtöbb férfi nőgyógyásznak sincs pinája, mégis csinálják.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Csak nem tudom, hogy tetkós körökben hogy fogadnának.
2022. szept. 10. 13:41
3/7 anonim válasza:
Én ugyan nem szeretnék tetkót, de ha akarnék, akkor a tetkós munkáit nézegetném és nem érdekelne, hogy rajta mi van, ha pl. a karján, hátán van egy tetkó, azt úgysem ő csinálta, akkor meg nem mindegy?
4/7 anonim válasza:
#2 nem értem, hogy mi köze a tetkós köröknek ehhez? Ügyfeleket akarsz, ahhoz meg szép munkát kell kiadnod a kezeid közül + hirdetned kell sokat.. ennyi.
5/7 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már, de az igazi vérbeli tetkósok lehet lenéznének. Amúgy én tetkó elennes is vagyok, mármint ellenzem emberi bőrön, de szívesen alkotnék mint művész tetoválógéppel.
6/7 anonim válasza:
"Maga a téma érdekel szivesen csinálnék tetkókat" szerintem neked nem feltétlen kellene ezzel foglalkoznod ez alapján a mondat alapján egy újabb középszerű tetováló talán lehetne belőled ha minden úgy alakul de ennyi abból meg van kismillió
7/7 anonim válasza:
Szia
Budapesti tetováló művész vagyok. Több éve tetkózom. Mellette festőművész vagyok. Nincs egy darab tetkóm se. A vendégkörömet ez nem érdekli mert a munkáim a fontosak, hogy a többi Tetkós meg mit gondol az egyáltalán nem érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!