Tetoválóművészként meg lehet élni?
Figyelt kérdés
Mármint, ha nyitnék egy tetováló szalont, keresnék annyit, hogy meg tudjak belőle élni? Olyanok válaszát várom, akik ezzel foglalkoznak.2018. nov. 27. 09:07
1/5 anonim válasza:
MILLIÓKBA kerül az indulás!
MILLIÓKBA kerül, mire neved és vele vendégköröd lesz!
Felejtős!
2/5 anonim válasza:
Ha van kezdőtőkéd, ha van hatalmas tehetséged, ha van már ismeretségi köröd akkor nagyon jól meglehet élni tetoválósként. Egy jó barátom tetoválóművész. Régebben évekig otthon csinálta. Mindenből a legjobbat vette. Később elment egy szalonba és annak az alkalmazottjaként dolgozott. Nemrég nyitotta meg a saját kis üzletét. De mire eljutott idáig, mert nevet szerzett, és rengetegen járnak hozzá.
3/5 anonim válasza:
Én ismerek nagyon jól kereső tetoválót, de ő mar nagyon régóta csinálja, és nagyon profi. Olyat is ismerek, aki nemrég kezdte és megél belőle, de neki volt elég sok megtakarítása mielőtt belekezdett.
4/5 anonim válasza:
Nem elég csak a pénz, dolgozz vagy 5 évet szalonban, legyen hatalmas tapasztalatod.
Mert hiába ölsz bele pénz, ha kezdő vagy, akkor senki nem megy be az üzletedbe.
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem nem az szerint jönnének a kliensek, hogy mennyire vagyok kezdő vagy sem. Hanem, hogy mennyire vagyok jó. Pl: ha látnák a portfóliómat, az jobban befolyásolná őket, hogy szeretnének e tőlem tetoválást.
2018. dec. 11. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!