2.5 hónapja dolgozom, még nem tudok mindig mindent. A főnököm ilyenkor sokszor úgy érzem, ideges rám, ez mással is így van?
Figyelt kérdés
Kedves egyébként, de néha olyan, mintha hülyének nézne, pedig csak kezdő vagyok. Ez az első munkahelyem, júliusban kaptam diplomát.
Mindig félek, hogy kirúg, hogy ennyit sem tudok.. pedig megteszek mindent, egyszerűen csak nem vagyok még gyakorlott :(
Mással is így van ez kezdőként?
2023. nov. 14. 16:20
1/6 anonim válasza:
Van munkatársam, aki 15 éve van a cégnél, és még most se tud alap dolgokat se.
2/6 anonim válasza:
akkor már csak 8,5 hónap, hogy mindent megtanulj.
3/6 anonim válasza:
Hogyha már valamit többször elmondott, mégse tudod, nem jegyzeteltél, akkor érthető.
4/6 anonim válasza:
hat tesó még 0.5 hónapod van a próbaidőből szal ideje összeszedned magad ha nem akarsz lapátra kerülni...
5/6 anonim válasza:
Azért az nem mindegy, hogy milyen pozíció és milyen feladat az, amit nem tudsz még mindig.
De #3 alapvetően jól írja. Diplomás, tehát elvileg értelmes ember vagy. Valamit megmutat, elmagyaráz, lejegyzeteled és még hónapok múlva sem megy, az tényleg lehet gáz.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem, ezek új dolgoknál vannak. Ha valamit megmutatott, onnantól azzal már nincs gondom.
2023. nov. 15. 09:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!