Valóban ennyi kódot tudni kell a kasszázáshoz?
Nagy reményekkel vállaltam diákmunkaként pénztárosi állást egy Lidl üzletben. A diákmunka szövetkezet küldött kb. 5 db A4es papírt betöltő mennyiségű 3 és 5 jegyű kódokat a pékárukhoz és a gyüm./zöldségekhez.
A pékárukét még be tudnám tanulni, de az 5 jegyűeket (gyüm.zöld.) a több mint 100 termékhez szerintem lehetetlen.
Ez valóban elvárható és teljesíthető? Biztosan így működik? Nagyon el vagyok keseredve.. :(
Én mindig látok náluk papírt. Ha épp valamit nem tud akkor onnan kikeresi.
De a sűrűbben előforduló tételeket szerintem mindenki megjegyzi előbb-utóbb.
Én kb 5 éve voltam teszkóban pénztárban diákmelósként.
Azóta ahogy elnézem a pénztárgépeket, nem igen változtak.
Ott voltak kódok pl zsemlének, szendvicszsemlének, kakaós csigának, banánnak stb, de a ritkábbakat mindig kerestük, meg ki is voltak téve gyorsgombnak. A pénztárgépben is benne vannak, kb úgy, mint az önkiszolgáló kasszáknál fotóval mindennel.
Nem hinném, hogy ezt be kéne magolnod. Nem kell 3 oldal kódot bemagolnod. A péktermékek/gyümik/zöldségek 80%at kb 6-7 termék adja, azok pár alkalom után rögzülnek.
Nem mellesleg 2hetente jönnek valami új fánkkal, croissanttal, mogyorós vacakkal, nem fognak neked újat nyomtatni szerintem.
De gondolom van egy főnököd, ő biztosat tud mondani, mi meg csak találgatunk.
Dehogy kell tudni, mindig ott lesz a puska. Ennyi pénzért ne is várják el, hogy lexikon legyen valaki és kódokat magoljon.
Amég új vagy, az elején erőltesd meg magad, a leggyakoribbakat kb. gyakorold be, utána lóf@szt se érdekli, hidd el.
Dolgoztam ilyen helyen, nem kell tudni, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!