Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valóban ennyi kódot tudni...

Valóban ennyi kódot tudni kell a kasszázáshoz?

Figyelt kérdés

Nagy reményekkel vállaltam diákmunkaként pénztárosi állást egy Lidl üzletben. A diákmunka szövetkezet küldött kb. 5 db A4es papírt betöltő mennyiségű 3 és 5 jegyű kódokat a pékárukhoz és a gyüm./zöldségekhez.

A pékárukét még be tudnám tanulni, de az 5 jegyűeket (gyüm.zöld.) a több mint 100 termékhez szerintem lehetetlen.

Ez valóban elvárható és teljesíthető? Biztosan így működik? Nagyon el vagyok keseredve.. :(

2023. nov. 13. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig látok náluk papírt. Ha épp valamit nem tud akkor onnan kikeresi.

De a sűrűbben előforduló tételeket szerintem mindenki megjegyzi előbb-utóbb.

2023. nov. 13. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez más nagy multiknál is így működik. De használhatod a puskát, aztán idővel úgy is hozzá fogsz szokni
2023. nov. 13. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
45%
Ez sok? akarsz te valaha is komolyabb munkakört betölteni?
2023. nov. 13. 17:59
 4/9 A kérdező kommentje:
3/3-as egész életemben kitűnő tanuló voltam/vagyok, de engedd meg, hogy elcsodálkozzak azon, hogy ezeket 2 héten belül fejből kéne visszamondjam, 1700 forintos órabérért...
2023. nov. 13. 18:44
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ, biztos vagyok benne, hogy kicsi idővel fixen rögzülnének, csak éppen tesztet íratnak belőle az ,,éles" bevetés előtt...és nem rosszindulatból, de ha bemegyek egy lidl-be nem nézném ki a pénztárosokból, hogy az első napjukon vissza tudták mondani az extra édes piros magnélküli kilós szőlő 5 jegyű kódját...
2023. nov. 13. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kb 5 éve voltam teszkóban pénztárban diákmelósként.

Azóta ahogy elnézem a pénztárgépeket, nem igen változtak.

Ott voltak kódok pl zsemlének, szendvicszsemlének, kakaós csigának, banánnak stb, de a ritkábbakat mindig kerestük, meg ki is voltak téve gyorsgombnak. A pénztárgépben is benne vannak, kb úgy, mint az önkiszolgáló kasszáknál fotóval mindennel.

Nem hinném, hogy ezt be kéne magolnod. Nem kell 3 oldal kódot bemagolnod. A péktermékek/gyümik/zöldségek 80%at kb 6-7 termék adja, azok pár alkalom után rögzülnek.

Nem mellesleg 2hetente jönnek valami új fánkkal, croissanttal, mogyorós vacakkal, nem fognak neked újat nyomtatni szerintem.

De gondolom van egy főnököd, ő biztosat tud mondani, mi meg csak találgatunk.

2023. nov. 13. 18:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a teszt csak arra jó, hogy megnézzék, hogy egyeltalán vetted-e a fáradtságot, hogy megpróbáld megjegyezni, nem hinném, hogy valójában elvárják, hogy mind a többszáz számsort megjegyezd.
2023. nov. 13. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Dehogy kell tudni, mindig ott lesz a puska. Ennyi pénzért ne is várják el, hogy lexikon legyen valaki és kódokat magoljon.

Amég új vagy, az elején erőltesd meg magad, a leggyakoribbakat kb. gyakorold be, utána lóf@szt se érdekli, hidd el.

Dolgoztam ilyen helyen, nem kell tudni, nyugi.

2023. nov. 13. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Célszerű saját gépelt kategóriás szinnel kiemelt oldalakat nyomtatnod , azt kitöltöd bele áttetsző ívbe . Hordod magaddal bővíted stb , beidegződik ....
jan. 22. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!