Nagyon nehéz kasszázni a Spárba?
Figyelt kérdés
Egy közepes forgalmú Spárról lenne szó.
8 órában nagyon kemény kasszázni?
2023. aug. 30. 10:28
A kérdező szavazást indított:
Nagyon nehéz
Nem olyan nehéz
13 szavazat
2/5 anonim válasza:
Közel 10 hónapig dolgoztam egy sparba kasszás voltam egész műszakban.
Nem nehéz de kûrva unalmas és agyfaszt lehet kapni a sok idiótátol meg a 20%-os kuponjaiktol
3/5 anonim válasza:
Valóban nem nehéz, de ahol jelenleg én dolgozok, konkrétan mosdóba nem tudunk kimenni,mert nincs aki leváltson a kasszában. Van, hogy egy 8 órás műszak alatt enni sem tudok kimenni, mert nincs ember.
Az előttem válaszolónak igaza van, hogy nagyon monoton és a vásárlók is az ember agyára tudnak menni a kuponokkal.
Most nagyon gondolkodom, hogy hagyom az egészet és keresek másik munkát, mert az nem normális ami ott folyik sokszor.
4/5 anonim válasza:
Így igaz wc-re se lehetett kimenni ami konkrétan törvény ellenes.
5/5 anonim válasza:
Én vidéken dolgozom spárnál mink ha akarunk óránként elmehetünk pisilni. Senki nem szól, szükséglet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!