Ezek után ha nem akarok ott dolgozni érthető? (LIDL)
2 hónapja dolgozom a Lidl-nél. Tudni kell hogy sosem dolgoztam még előtte élelmiszer boltban, kasszázni sem kasszáztam. Kb 1 hónapja kasszázok, előtte csak árut pakoltam. Tisztában vagyok vele hogy nem vagyok gyors, a többiekkel a tempót sem tudom felvenni jelenleg, mert odafigyeléssel próbálom csinálni a feladatokat. Kasszában vagyok, ahol elvárják a gyorsaságot, és mivel sosem kasszáztam, igyekszem odafigyeléssel kasszázni, ami miatt kicsit lassabban kasszázok mint mások. Ma a műszakvezető azt mondta hogy ha ilyen lassú vagy, és nem tudom felvenni a fonalat a többiekkel, inkább menjek haza, nem hátrálltassak másokat.
Ledolgoztam a műszakomat, jelenleg úgy érzem hogy nem mennék be többet dolgozni. lehet én reagálom túl, de olyan hangnembe mondta, hogy kb 1 percig senki meg sem szólalt a mikrofonba. Elment a kedvem az egésztől :( Ja azt is mondta hogy azóta van nagy sor mióta ott vagyok, de mikor ma végeztem és nálam sokkal profibbak kasszáztak ugyan úgy nagy volt a sor. Egész nap engem hesszelt, célozgatott rám, hogy lassú vagyok, szünetre is alig akart elengedni :( Most nagyon ott tartok hogy többet be se megyek, csak nem vagyok akkora gerinctelen hogy ilyet tegyek.
Ez egy egyszerű kérdés:
- VAN másik, jobb munkalehetőség? MONDJ FEL
- NINCS másik, jobb munkalehetőség? TŰRJ
Nem mindenkinek való a kasszázás, nekem nem, mert mindig néztem, h mit vásárolnak az emberek...
Hát ha 3 hónap probaidő alatt vagy és nem mész be, akkor valószínűleg kiraknak :)
"Hát ha 3 hónap probaidő alatt vagy és nem mész be, akkor valószínűleg kiraknak :)"
Vagy, simán bemegy, közli, hogy ennyi volt, adják oda a bérét és a papírjait. Próbaidő alatt ezt bármikor, indoklás nélkül megtehetil... Lehet, kicsit okosabb választás, mint nem bemenni
Ne vedd magadra azt a rabszolgatartó üzemet. Még vásárolni is horror a lidlben (heti 2x szoktam), mindig csodálkozok, hogy hogy bírják a dolgozók. Nem is látok annyi állandó arcot.
Főleg amúgy vásárlók szempontjából halál, ahogy sok kasszás össze vissza dobálja az árut, úgyse tudod olyan tempóban bepakolni a kocsiba.
Legközelebb mond vissza a mikrofonba, hogy ne a füledbe ugasson, hanem adja írásba, vagy üljön be ő a kasszába!
Ez csak kutyaugatás, ugass vissza sose nyeld le!
Legrosszabb esetben kirúgnak próbaidő alatt, na és?
Amúgyis kellemetlen az egész számodra és legalább közölheted vele, hogy gratulálok a vezetői szemléletedhez öreg, mert két melóskézzel kevesebb az ünnepi hajtás előtt!
SOHA NE ALÁZKODJ MEG!
TORZÍTJA A SZEMÉLYISÉGET!
Itt egy példa szémodra!
Sosem volt hajlandó megalázkodni, vagy kompromisszumot kötni!
Ezért az egyik legnagyobb rendező a világon!
"SOHA NE ALÁZKODJ MEG!
TORZÍTJA A SZEMÉLYISÉGET!"
Egyetértek!!
Viszont nem értek egyet azzal, aki szerint tűrni kell.
Azért tart itt ez az ország....
Kérdező!
Ha nem neked való a pörgés, akkor hagyd ott a fnébe!
Majd lesz más!
Én egy pillanatig nem tűrnék... De nekem nem kell albérletet/hitelt fizetnem, nem kell enni adnom a gyerekeimnek, és olyan karrierem van, hogy kb 2 nap alatt találok másik jól fizető melót, de ha nem, az sem gond, mert az elmúlt évek alatt annyi tartalékot halmoztam fel, hogy akár évekig kihúzom munka nélkül.
A kérdés mindösszesen annyi, hogy a kérdező is ilyen jó helyzetben van e. Mert bizony fizikai munkáknál (gyár, építkezés, raktár, bolt) nem minden esetben a walesi herceg modorában nyilvánul meg a főnök, és ha az embernek kenyér gondjai lesznek egy visszaszólás után, akkor már megfontolandó, hogy ki az erősebb.
Nos, én mindenkit arra biztatok, hogy ne tűrjön DE, nagyok embernek muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!