Ezek után ha nem akarok ott dolgozni érthető? (LIDL)
2 hónapja dolgozom a Lidl-nél. Tudni kell hogy sosem dolgoztam még előtte élelmiszer boltban, kasszázni sem kasszáztam. Kb 1 hónapja kasszázok, előtte csak árut pakoltam. Tisztában vagyok vele hogy nem vagyok gyors, a többiekkel a tempót sem tudom felvenni jelenleg, mert odafigyeléssel próbálom csinálni a feladatokat. Kasszában vagyok, ahol elvárják a gyorsaságot, és mivel sosem kasszáztam, igyekszem odafigyeléssel kasszázni, ami miatt kicsit lassabban kasszázok mint mások. Ma a műszakvezető azt mondta hogy ha ilyen lassú vagy, és nem tudom felvenni a fonalat a többiekkel, inkább menjek haza, nem hátrálltassak másokat.
Ledolgoztam a műszakomat, jelenleg úgy érzem hogy nem mennék be többet dolgozni. lehet én reagálom túl, de olyan hangnembe mondta, hogy kb 1 percig senki meg sem szólalt a mikrofonba. Elment a kedvem az egésztől :( Ja azt is mondta hogy azóta van nagy sor mióta ott vagyok, de mikor ma végeztem és nálam sokkal profibbak kasszáztak ugyan úgy nagy volt a sor. Egész nap engem hesszelt, célozgatott rám, hogy lassú vagyok, szünetre is alig akart elengedni :( Most nagyon ott tartok hogy többet be se megyek, csak nem vagyok akkora gerinctelen hogy ilyet tegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!