Gáz, hogy azonnal elutasítottam ezt az ajánlatot?
Figyelt kérdés
Voltam egy cégnél 2 alkalommal is interjún az elmúlt években egyszer sem vettek fel, sőt vissza sem szóltak. Viszont a munka tetszett volna. Irodai ügyfélszolgálatos munka.
2,5 hónapja elhelyezkedtem egy gyárban logisztika területen. Az hogy éjszakázni kell negatívum, viszont örülök hogy végre olyan melóm van ahol nincs telefonom (utálok telefonálni). A fizetés is jobb mint az ügyfélszolgálatos helyen.
Szóval mondtam, hogy már nem aktuális, csak most idegesít hogy még próbaidőn vagyok, lehet tartaléknak jobb lett volna ha nem hosszabbítanak (nincs arra utaló jel, hogy ne lennének megelégedve velem)
2023. nov. 10. 17:52
1/2 anonim válasza:
Nem gáz. Még ha ne adj isten mégis elküldenének innen, akkor se valószínű, hogy az üszis meló jó lett volna. Még egy köszönjük, nemet sem sikerült kinyögni, a fizetés is rosszabb lenne és telefonálni is kellene. Szóval ne bánd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!