Hogyan spóroljak 200 ezres fizetésből?
Egy 23 éves, Budapesti srác vagyok. Jelenleg egy épületgépészeti raktárban dolgozom.
A fizetésem 210 ezer.
Egy autót fenn tartok (Suzuki Swift), ezzel a páromhoz járok Kecskemétre.
Mivel átlagban egyszer tudom megtankolni egy hónapban, utána csak 5 ezrekért,
ezért Pesten buszozok.
Most csinálok egy burkoló sulit estiben, Májusra leszek számlaképes és váltok is rögtön, de addig ebből a pénzből hogyan spóroljak?
Ezt már olvastam.
Gyúrással leálltál ezek szerint?
Szerintem se spórolj! Majd spórolsz a nagyobb fizetésből. Most meglesz 210-bol, ha több lesz a fizud, akkor is élj 210-bol. Nehezebb megtenni mint ahogy hangzik.
Egyébként meg miért ne gyurjon? Nyugodtan sportoljon meg csakozzon egy 23 éves fiú.
@17
Semmivel nem olcsóbb, mint autóval.
@19
Jól hangzik, de egyik számadat sem igaz. A MÁV szerint a vonatjegy 4400 odavissza, s ez a személyvonat, ami inden akácfánál megáll, s vár 5 percet. Normális vonattal 6380.
Suzukival ugyanez háztól-házig, odavissza kb. 5600 Ft.
Ráadásul az autós költséget a három fő oszkáros utas fizeti mindig (1500-2000Ft/fő). Legalábbis, amikor én megyek Kecskemétre. Tehát, nekem autóval ingyen van (még keresek is rajta), s feleannyi ideg sem tart, mint vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!