Elfogadnád ezt az állásajánlatot?
Számomra az lenne a kérdés, h mennyire bírom a stresszt és hogy mennyire kell a pénz? Mennyivel nagyobb ez, mint a mostani fizum? Én nem váltok minimum 20% több fizetés alatt, hogyha a jelenlegi munkahelyemen elvagyok, mert van egy kockázata az állásváltásnak.
Baranya megye is kérdéses, mi van, ha nem jön be a meló, tudtommal ott azért nem dobálják az ember után az állásokat, szóvalmpl. szóba jön-e hogy költözzek valahová, ha ez az állás nem jön be hosszabb távon?
Ezeket fontold meg döntés előtt.
Azt gondolod, hogy azért volt őszinte, mert volt aki már elment innen a körülmények miatt. Akkor talán a körülményeken kéne változtatni, nem? Ha pl. van egy kolléga, aki senkivel nem tud együtt dolgozni, akkor nem az új jelölteket váltogatom meg riogatom, hanem azzal a bizonyos emberrel kéne elbeszélgetni, vagy esetleg megválni tőle.
Kötelező ebédmeghívás? Ilyen nincs, nem vagy köteles elmenni ebédelni, hacsak nem ügyféltárgyalás zajlik, de kollégákkal nem vagy köteles. Az más kérdés, hogy csapatépítés jelleggel sok helyen van ilyen, és nekem ezzel nincs is bajom. De volt olyan kollégám, aki nem akart eljönni, hát nem jött, és ezt el is fogadtuk.
Együtt dolgozni nem képes társosztályok? Erre lehet, hogy visszakérdeztem volna, hogy ez alatt mégis mit ért? Nekem is van egy-két olyan kollégám, akinek nem én vagyok az első az életében, de meg tudjuk oldani. Aki egyáltalán nem képes együtt dolgozni a másikkal egy munkahelyen, azzal megint nem az új jelöltet riogatjuk, hanem az adott osztályon nézünk körbe, akár eszkalálunk. A közös munka mindenki érdeke.
Heti +5 óra túlóra amúgy nem vészes, azaz napi 9 óra a munkaidő? Visszakérdeztem volna, hogy ezt le lehet csúszni, vagy kifizetik?
#utolsó, az utóbbira rákérdeztem, egyik sincs, csupán ha sok a munka, akkor is meg kell oldani. Rákérdeztem egy nagyon régi ismerősömre aki a cégnél van más telephelyen, ő azt mondta néha 13-4 órákat is bent vannak de ez havi 1-2 alkalom. A többi tűrhető.
Hát elutasítottam az ajánlatot végül.
Havi 1-2 alkalommal szinte a legtöbb helyen van túlóra, ahol van zárás. És a legtöbb helyen nem igazán fizetik ki, max, lecsúszhatod, ha normális a főnök.
Egyébként jól tetted.
Miii? Se lecsúsztatni, se kifizetni a túlórát?
Hát menjenek a jó édes anyjukba, még jó hogy elutasítottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!