Elfogadnád ezt az állásajánlatot?
2023. nov. 5. 16:17
Ezek után nem.
Én most járok állásinterjúkra, és a legszívesebben pont ezeket kérdezném meg:
-Mennyi a túlóra?
-Milyen a csapat? Mennyire együttműködőek?
Nyilván nem kérdezem meg, mert nem kapnék őszinte választ, másrészről viszont ha ezt megkérdezem, az nem fest rólam túl jó képet.
Esetedben ezt őszintén elmondták, ami azt jelenti, hogyha elfogadod, fel kell készülnöd a legrosszabbakra. Ha munkanélküli lennék elfogadnám, de másik munkahelyet nem hagynék ott miatta, pláne ha nem sokkal több a fizetés. Amúgy a bruttó 550.000 egy gazdasági diplomával nem is egy jó fizetés, bár nem tudom Baranya megyében mik a lehetőségek.
2023. nov. 5. 16:34
Még az jutott eszembe, hogy ez most úgy tűnt, mintha el akarnának riasztani téged, vajon miért? A főnök utál ott dolgozni, és kelti a rossz hangulatot? Vagy van egy másik jelölt, akit jobban támogat? Mert még ha így is van, amiket elmondott, állásinterjún nem szokták ezeket elmondani. Egyáltalán tettek már neked ajánlatot?
2023. nov. 5. 16:35
Nekem is gyanús.
Egyszer volt egy ilyen full lebeszélős interjúm, és lám-lám azért volt, mert már megvolt rég, hogy engem semmiképpen nem vesznek oda.
Szóval komolytalan az ilyen lebeszélős interjú, vedd tárgytalannak.
2023. nov. 5. 16:54
5/19 A kérdező kommentje:
Tettek ajánlatot. Az elijesztésre még nem is gondoltam lehet igazad van. Nekem nagyon őszintének tűnt, lehet belefutott már előttem sok jelentkezőbe aki próbaidőn felmondott és már nem kockáztat.
Aprópènzért nem dolgozom.
2023. nov. 5. 17:02
Ne foglalkozz egy ilyen luzer csapattal
2023. nov. 5. 17:04
8/19 A kérdező kommentje:
Nem foglalkoznék, de már 5 hónapja keresek releváns tapasztalatot adó helyet és ez az első aki egyáltalán behívott interjúra :(
Ha több a pénz a jelenlegi helyednél akkor lehet megprobalnam. De ha nem vagy túl önerzetes csak akkor. Ilyen főnökkel és vagy munkahelyen ( ha valóban reálisan írtad le ) hallani fogsz pár olyan dolgot jó eséllyel ami majd nem tetszik netán sértő lehet. Ha ezeket nem veszed fel és lepörög rólad akkor tapasztalat szerzések jó lehet.
2023. nov. 5. 18:10
Keresd tovább. Az ország épül-szépül, most elég nehéz munkahelyet találni.
2023. nov. 5. 18:11
Kapcsolódó kérdések: