Elfogadnátok egy ilyen állásajánlatot?
Szeptemberben lejár a gyesem.ma behivattak a munkahelyemre hogy megkerdezzék vissza szeretnék e menni,mert ha nem akkor már most próbálnak keresni a helyemre valakit.felajánlottak egy olyan munkaidőt hogy 8-15ig kellene dolgoznom.
Csak az a baj hogy annyira nem jó a legkör,a volt főnökasszonnyal sem jöttem ki jól,habár most nahyon rendes volt.
Hozzáteszem előtte 5-12ig dolgoztam.igazából más munkalehetöségem nincs.ti mit tennétek?
Hát figyelj, 3 év alatt sok dolog megváltozhatott, lehet, hogy már nem is olyan rossz a légkör.
Ha nincs más lehetőség, akkor én elfogadolnám a helyedben. Utána még mindig tudsz más munkát keresni, ha nem jön be.
4-esnek van igaza (ironikusan).
Ennél csak rosszabb helyet foghatsz ki, úgyhogy tedd össze a két kezed, hogy pl. nem hajnali 5-re kell járnod. És hogy 7 óra a munkaidőd, nem mondjuk 8-9-10.
Nem a munkaidővel van a baj hanem a légkörrel.
Régen állandóan mar idegesen mentem be hogy ma mi lesz.én dolgozni akarok,tudom hogy mostanság nehér az állás dolog.igazából ők lerestek meg,ők ajánlották fel,lehet már jobb azóta a legkör.meg tudom hogy azóta cserélődtek is az emberek.
Ez a 8-15ig való munkaidő tökéletes lenne.igaz a pénz csak annyi lenne hogy a havi kaja kijönne belőle,de az nem baj a férjem jól keres.
Az a köze a gyerekneveléshez hogy itt van a legtöbb édesanya,akinek van tapasztalata!!!Ugyanis nem ferfiak válaszára vagyok kíváncsi!!
De úgy látom itt már nem lehet kerdezni mert mindenbe bele kell kötni!!!!
Melyik regioba laksz, milyen munkakor? Mi a tudasod tapasztalatod? Ezek utan konnyebb megitelni.
Egyebkent frissen gyesrol nem fognak kapadozni erted.
3 ev alatt a regi helyeden sok minden valtozott a vilagban. Jelentkezz allashirdetesekre, meg tudod itelni juliusra hogy 30 helyre hivtak e be, es ott el tudjak e fogadni, hogy ovodaba te viszed a gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!