Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SSC jellegű munkahelyre...

SSC jellegű munkahelyre felvesznek férfiakat is, vagy csak dekoratív nőket?

Figyelt kérdés

Olvastam itt sokszor, hogy kevésbé értékes diplomával és jó angollal(ami nekem van) ez egy jó lehetőség, de elbizonytalanodtam.

Egy ilyen irodaház van itt a közelben, reggelente megfigyeltem, kik dolgoznak ott, és gyakorlatilag mindenki, akit láttam bemenni, szó szerint fullos, modellkülsejű csaj volt, szinte mind 30 alatti, vékony, magas, szép arc, stb.

Ha eszerint válogatnak, akkor esélytelen férfiként bekerülni?

2023. nov. 5. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
Azért ez már igen magas szintje az incelkedésnek
2023. nov. 5. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"mindenki, akit láttam bemenni, szó szerint fullos, modellkülsejű csaj volt, szinte mind 30 alatti, vékony, magas, szép arc, stb."

Azért 30 alattiak, mert az SSC-k jó kezdő munkahelyek.Átlag felettiek a bérek is.A többség pályakezdő diplomás.

Mivel, jók a bérek, azért van lehetőségük költeni magukra.

Viszont, az óriási túlzás,hogy manökenek dolgoznak ilyen helyeken.

2023. nov. 5. 13:14
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
persze, az olyan suttyo búzikat mint te siman felveszik
2023. nov. 5. 13:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Felvesznek mást is.
2023. nov. 5. 15:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed alapján valóban incelnek tűnsz.

Egy munkahelyen nem érdekel senkit, hogy hogy nézel ki. Nem azért vesznek fel dolgozni. (Nyilván vannak olyan szakmák, de az SSC pont nem az.)

Ha egyébként a követelményeket hozod, és állásinterjún normálisan viselkedsz, jó esélyed van. Sőt, az én tapasztalatom az, hogy nagyon is szeretik a férfiakat. Több okból, egyrészt te nem mész el szülni pár év múlva. Másrészt a sok nő közé nem árt egy férfi, nagyon más a hangulat, visszafogja magát a tyúkudvar, ha van köztük egy férfi. Nálunk kifejezetten szoktak örülni, ha férfi jelentkezik.

2023. nov. 5. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
A Maszopsztán LTD-nél előny ha dekoratív hölgy jelentkezik!
2023. nov. 6. 09:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ahol én dolgozok ott az emberek kb 70%-a férfi ha nem több és sokukat nem mondanám se fiatalnak se pedig dekoratívnak.

Egy rendes munkahelyen ha van egy rendes állásod senkit nem érdekel hogy hogy nézel ki.

2023. nov. 8. 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:

A portást, büféslányokat, meg 1-2 csajt aki beállt alkalmi takarítónak láthattad, mert sok HO van és senki nem jár be irodába dolgozni? :D

Nekem az egyik kedvenc kolléga(nő) hívta föl rá annó a figyelmemet az egyik munkahelyen, hogy több a nő mint a férfi, addig ezt észre se vettem.

Leginkább azért, mert ha sokan is voltak, dekoratívak nagyon kevesen voltak köztük.

(Nem írom le, többségükben milyenek voltak, hogy néztek ki, mert vannak nők, akik ezt itt is személyes sértésnek vennék, pedig nem kéne. Én meg nem szeretem a balhét.)

Az viszont igaz, hogy a kvóták, meg az előbb említett, valóban eltolódott arányok miatt, amint bekerültél, erősen és okosan kell küzdeni, ha férfi vagy. Mindig lesz valami beteg lelkű nőszemély aki azon élvezkedik, ha téged, mint férfit, végre ledominálhat.

Na és?

2023. nov. 8. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos területfüggő is, én pénzügyön dolgozom, és itt azért elég kevés a férfi. De igazából a nők nem bántják őket, szóval én nem tudom, hogy ti milyen helyen dolgoztok.
2023. nov. 8. 09:51
 10/11 anonim ***** válasza:
24%
Na pont ilyen helyre kell jelentkezni, hatalmas dugási potenciál van az ilyen helyekben.
2023. nov. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!