Jellemzően hol helyezkednek el a pályaelhagyó tanárok?
Figyelt kérdés
Milyen területekre térnek át?
Van erről statisztika?
A te ismerősi körödben mire váltottak?
2023. nov. 1. 10:29
1/8 anonim válasza:
Gyárban irodában, meósnak.
2023. nov. 1. 11:06
2/8 anonim válasza:
Szinte bármilyen szektorban megtalálhatóak. Irodaimunkás, pénztáros, takarító ..stb...
Az ismeretségi körömben sok tanárt ismerek, akik az utóbbi években hagyták ott a pedagógusi szakmát. Közülük sokan vissza mennének újra tanítani, de aszt mondták hogy ahhoz rengeteg mindennek megkellene változnia.
2023. nov. 1. 11:32
3/8 anonim válasza:
Sscben dolgozok, minden evben jon 2-3 tanar
2023. nov. 1. 12:08
4/8 anonim válasza:
Meki, KFC
2023. nov. 1. 13:11
5/8 anonim válasza:
Mivel kifejezetten alacsony kompetenciákkal rendelkezik a tanárok többsége (az utóbbi időszakban szinte csak gyenge képességű tanult tovább pedagógusnak az alacsony ponthatárok miatt) így nem valami magas a munkaerőpiaci potenciáljuk. Leginkább komolyabb kompetenciát nem igénylő, gyenge színvonalú helyekre tudnak beiutni dolgozni.
2023. nov. 1. 23:59
6/8 anonim válasza:
Sajnos igaz, amit az utolsó írt.
Magyarországon azért a többsége a diplomások között is elég alacsonyan van..
Egy csomó gimnáziumi/általános iskolás angoltanár pl. nem üti meg azt szintet, ami egy nyelviskolában kell. sőt igazából nem beszélik jobban a nyelvet, mint bármelyik irodista.
Egy történelem- földrajztanár hova kell?
Az Aldiban pl. látok mindig egy tanítőképzős csajt polcokat tölteni, irodában dolgozik egy volt angoltanárom (akinek a kiejtése is hagyott némi kívánnivalót maga után).
2023. nov. 7. 09:36
7/8 anonim válasza:
Adattudós vagyok Európa egyik legnagyobb multijánál az egyik mesterséges intelligencia osztályon. AI projekteket vezetek. Korábban a CEO csapatában voltam stratéga. Eredetileg nyelvtanár voltam. Más nyelvtanárokkal is dolgozom együtt mindenféle senior menedzseri pozíciókban.
2023. nov. 12. 15:24
8/8 anonim válasza:
Szégyen, nem szégyen, elmentem kamionsofőrnek. Sokkal nyugodtabb az életem, pedig ez is húzós. Matek-földrajz szakos vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!