Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyedülállóként mennyiből jön...

Egyedülállóként mennyiből jön ki nektek a kaja? A rezsi? Mennyi pénzből tudtok megélni? Félre tudtok tenni?

Figyelt kérdés
Tudom a rezsi is mindenkinél más.Meg az se mindegy ki mennyit eszik.

2023. okt. 30. 15:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fú, hát ha tényleg szinte semmire sem költök, akkor kb 300.000-ből. Jó, a semmire nem igaz, mert van, hogy mittudomén, beülök egy gyrosra, vagy előrerendelős kaját veszek, de most igyekszem ezen is spórolni.

Egy elég nagy lakásban lakom (saját), de lakótárssal, szóval a rezsi rámeső része 25.000

Bérlet + telefonszámla 22.000

Kaja: hát itt azzal számoltam, hogy ha csak én főzök, akkor havi 80-ból kijön, de még nem teszteltem. Viszont a kaján nem spórolok, pulykahúst veszek sertés helyett, meg megveszem a cukkinit, ha az kell a kajához, de pl. gyümölcsből azért rámegyek az akciókra.

Szépségápolás: itt a 9000/hó a fix (gyanta), 2-3 havonta hajpakolás (1500), kb 4-5 havonta arcrémek (összesen mondjuk 8000)

Cigi: hát ez sajna megvan 40.000/hó, dobozosból

Hobbi: falmászás, ez kijön havi 20-ból, és akkor már minden benne van, kivéve hogy most vettem hozzá cipőt, ami 30.000 volt

Szóval összesen kb 210.000 forint kerekítve. Viszont akkor nem ültem be egyszer sem sehova, nem vettem ruhát (mondjuk azt turiból szoktam), tisztítószer is csak módjával van benne.

Ráadásul egy saját lakásnál azért érdemes gyűjteni arra, ha valami elromlana, vagy felújításra, én havi minimum 20-at félretennék arra is, de az tényleg a minimum. Persze ha tudsz te felújítani, vagy van valami ismerősöd, akkor az tökjó.

Én azt mondanám, hogy azért lassan próbálj meg jobban keresni, ebből is meg lehet élni, de azért figyelni kell nagyon szerintem.

2023. dec. 7. 14:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok egyedül, de külön kezeljük a pénzt. 200-ezren belül megvagyok. Minden kötelező kiadás egészséges étkezéssel együtt 120-E. Alacsony a rezsi, szerencsés vagyok a lakással, nincs klíma, és nem fűtök.

35/F

júl. 19. 09:19
 13/13 anonim ***** válasza:

12+

A 120-E felett szórakozok és utazok, inkább utazás a több. De most már talán ennyi sem megy el, mert Pest bérlettel sok helyre eljutok ráfizetés nélkül vagy kevés ráfizetéssel.

júl. 19. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!