Létezik ilyen munka?

Figyelt kérdés
Amit ha napi 12-14 órába csinálok heti 6-7 nap, akkor 35-40 éves koromra össze tudok gyűjteni annyi pénzt, hogy ne kelljen többé dolgoznom? Egy nyugati országban munkát vállalnék aminek nagy részét eltenném, utána elköltöznék egy olcsó helyre és a pénzt pedig befektetném. Addig is nagyon puritán életet élnék, csak a legszükségesebb, legalapabb cuccokat venném meg. Tényleg engem más nem motivál, most megyek egyetemre és olyan szakot jelölnék meg amivel ez kivitelezhető.

2023. okt. 29. 19:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Erre irányult a kérdés, de jöttek a válaszok, hogy nem kell sokat dolgozni csak okosan stb. Nyílván én sem gyári munkára gondoltam, ott van a kérdésben, hogy egyetemi képzést igénylő munkát vállalnék. De ezeket nem hajlandó senki leírni mik lennének ezek.

2023. okt. 29. 22:22
 12/25 anonim ***** válasza:
34%
Te nem vagy hajlandó megérteni, hogy marhaság az ötleted. Emellé még nyomod is a vakert a magas lóról. Csodalkozol, hogy nem kapsz választ?
2023. okt. 29. 22:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Az első válaszban vannak azok a lehetőségek, amelyek lényegében bárki számára hozzáférhetőek, hisz nem kell hozzájuk orvosi diploma és hasonlók, s bizonyítottan működnek. Viszont tanulni ezekhez is kell, s új jártasságokra szert tenni.
2023. okt. 29. 22:38
 14/25 anonim ***** válasza:
43%
Nem így kell meggazdagodni.
2023. okt. 29. 22:40
 15/25 anonim ***** válasza:

Én gyakorlatilag ezt csinálom, saját céggel.

34 évesen a jelen összvagyonom 70M, a cégem hoz évi 12-20m között. 200 felett én már úgy érzem jó vagyok.

2023. okt. 29. 22:53
 16/25 anonim ***** válasza:

#15 vagyok

Én elég specializált területen dolgozom külföldre, doktorit írtam a témában.

De amúgy ha elmész banking, finance, consulting irányba nemzetközi nagycégnek dolgozva, és beleteszed a napi 10-12 órát, akkor szerintem 7-8 év alatt összehozható. Más kérdés hogy utána rehabilitáció nem lesz gyors.

2023. okt. 29. 22:56
 17/25 anonim ***** válasza:
6%ot hoz.. úgy hogy 20% az infláció
2023. okt. 29. 23:08
 18/25 anonim ***** válasza:
20%
Igen, sok ilyen van, de pénz gyűjtés nem lesz elég, be is kell fektetned valamibe hogy megőrizze az értékét.
2023. okt. 29. 23:19
 19/25 anonim ***** válasza:
59%
Ha jól értem 18 éves kölök vagy, tehát se munka, se élettapasztalatod nincs. Azt vedd figyelembe azért, hogy az élet nem úgy működik, hogy kitalálsz valamit és az csak úgy működni fog. A pandémia sokak vállalkozását, munkáját tönkretette, gazdasági válság bármikor lehet, születhet gyereked, szüleid megbetegedhetnek, stb. Arról nem is beszélve, hogy az idős az egyetlen, amit nem kapsz vissza soha, főleg a 20-30-as fiatal évei. Az egyetemi képzéstől ne várj megváltást, a jó karrierhez is sokkal több dolog kell, mint egy papír, főleg az aktuális oktatás színvonalát figyelembe véve. Sok sikert!
2023. okt. 30. 04:50
 20/25 anonim ***** válasza:
#11: És csak azért sem vagy hajlandó megérteni amit mondunk és konkretizálni bármilyen irányban a dolgokat
2023. okt. 30. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!